2777
2789
عنوان

فنون به چه دردم میخوره جدا از ضرببش

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست
نمیدونم هر کسی علاقه ای داره..راستش من از خوندن بیت ها و شهر های عاشقونه ش لذت میبرم🫠🪄

منم اینطور بودم که  ولی از وقتی این کتابا و فوایدشون برا خودم مرور کردم فنون از چشمم افتاد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من از شعراش لذت میبرم

با شاعرا که اشنا میشم میرم بقیه اشعارشونم از تو گوگل پیدا میکنم...خیلیاشونو تو دفتر خاطراتم نوشتم

از طرفی فنون هم تاریخ ادبیات داره...بقول خودت میتونی متوجه بشی الان تو چه جایگاهی از فرهنگ و ادبیم...

الان بگو چیکار کنم به فنون علاقمند بشم وای ازش متنفرم بخدا خب که چی فاعلاتن فاعلاتن 😂😂😂لعنتی اونر ...

اتفاقا وزن و عروض اصلا درس نی زنگ تفریح

واسه من که اینطوریه 

به ادبیات علاقه نداشتی واسه اومدی انسانی خب 

انسانیا ۹۹ درصد عاشق فنون و ادبیاتن 

بیشتر برو تو بحرش 

استاد فنون خوب داشته باش 

من با عماد قربی پیش رفتم به شدت عالی بود

حرف معروفشون : اینجا منظور عشق الهیه😂

بله درسته..

من واقعا از موقعی که رفتم دبیرستان و دیگه برامون استاد از دانشگاه و آموزشگاه آوردن کلا دیدم نسبت به ادبیات ۳۶۰ درجه تغییر کرد 

فکر کن مثلا گفته بود لعل شکر

بعد این میگفت لب معشوق و چشیده شیرین بوده 🤣

همین اگه یه معلم آموزش پرورشی باشه عمرا بگه 

بله درسته..من واقعا از موقعی که رفتم دبیرستان و دیگه برامون استاد از دانشگاه و آموزشگاه آوردن کلا دی ...

دقیقااا....دبیر فنون ماهم همینطوره خیلی دوسش دارم😂

از اون طرف دبیر پارسال فارسیمون فقط تو کار عشق الهی بود..

مثلا اگه بخوای تو پادکست و کارای گویندگی تولید محتوا کنی برای بهتر خوندن و ادا کردن خوبه 

برای ضرب آهنگ موسیقی ها

ولی خب همه درسا که برا همه افراد کاربردی نیست

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

منم اینطور بودم که ولی از وقتی این کتابا و فوایدشون برا خودم مرور کردم فنون از چشمم افتاد😂

چندمی؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

2810