2777
2789

سلام دوستان 

من امروز 15سیکلم هست،دیروز مطب بودم و سونوشدم دکتر گفت همه چیت عالی برای انتقال و انتقالم شد پنج شنبه هفته بعد9آذر

روزی 4عدد قرص استرادیول و 2عدد واژینال استفاده میکنم، روز یک عدد آسپرین و یه آمپول انوکساپارین 6000،از روزشنبه تا چهارشنبه هم باید روزی دوعدد امپول پروژسترون بزنم، و پنج شنبه برم انتقال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کنارش از اول تا اخر سیکل ویتامین دی، امگاسه، اسیدفولیک و کپسول فرتیل سی ام هم باید مصرف کنم

قراره دوتا جنین 5روزه بلاست برام انتقال بده دعا کنید برام بگیره و مثبت شه. 

2805

شیرازن درسته؟ ان شاءالله موفقیت امیزه عزیزم 

میگم نوبت گرفتن اسون بود ؟

انتظار تو مطب طولانی بود ؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی ازمایش هورمونیت بوده مشکلی داشته باشه مثلا پرولاکتین بالا یا ال چ بالا و .. 

بعد با دارو تنظیم شده باشه؟ یا از اول همه چی نرمال بود 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شیرازن درسته؟ ان شاءالله موفقیت امیزه عزیزم میگم نوبت گرفتن اسون بود ؟ انتظار تو مطب طولانی بود ؟

بله عزیزم شیرازن

بله یکسال تو نوبت بودم تا نوبتم شد

ولی بعدش که تشکیل پرونده بدی راحت بهت نوبت میدن

فوق العاده مطبش شلوغه من دیروز ده صبح کلینیکش بود ساعت 4ونیم در اومدم برا یه سونو و دستور دارو ، ولی بهش ایمان دارم، کم کاری نمیکنه، بسیار باسواده، هر کی رو دیدم مطبش نتیجه گرفته

اسی ازمایش هورمونیت بوده مشکلی داشته باشه مثلا پرولاکتین بالا یا ال چ بالا و .. بعد با دارو تنظیم شد ...

من pco هستم، یکی از تخمدانام تنبله دکتر گفت

ولی مشکل پرولاکتین تیروئید و چیزای دیگه ندارم

بله عزیزم شیرازنبله یکسال تو نوبت بودم تا نوبتم شدولی بعدش که تشکیل پرونده بدی راحت بهت نوبت میدنفوق ...

چقدر خوب من فعلا زیر نظر یه دکتر دیگه م 

ولی دکتر رستمی و شمالی رو هم بهم معرفی کردن فقط رفت و امدش و نوبت گیریش سخت بود از نظرم🥲 اگه شهر خودمون نتیجه نگرفتم شاید بیام شیراز ..

ولی امیدوارم هم شما هم من بار اول نتیجه بگیریم ♥️♥️ 

من pco هستم، یکی از تخمدانام تنبله دکتر گفتولی مشکل پرولاکتین تیروئید و چیزای دیگه ندارم

منم pco خفیفم.. ولی مشکل هورمونی دوتا دارم پرولاکتین با قرص اومد پایین ولی اف اس اچ لب مرزه فردا میرم ببینم ای وی اف منم اوکی میشه یا باز باید ازمایش بدم 

خدا سلامتی بده همیشههههه بهتون و نی نی های صالح و سالم 💗💗💗💗💗 

یه خانم دیدم تو مطبش از جهرم برا ناباروری میومد

20سال ناباروری داشت الان دوقلو باردار بود اومده بود سونو7هفتگی

گفت با داروهای دکتر شمالی 55تخمک داشته

ولی چون سنش48سال بود و کیفیت تخمکاش خوب نبود 10تا جنین براش تشکیل شده بود

که با انتقال اول مثبت شده بود😍

چقدر خوب من فعلا زیر نظر یه دکتر دیگه م ولی دکتر رستمی و شمالی رو هم بهم معرفی کردن فقط رفت و امدش و ...

ایشالله با خبر خوب میام عزیزم

دکتر رستمی خودش سونو نمیکنه و نیستش 

دستیارش انجام میدن

خیلیا رو دیدم از مطب دکتر رستمی نتیجه نگرفتن اومدن تحت نظر دکتر شمالی

2810