2777
2789
عنوان

انتقال جنینم شد 9 آذر1403 بادکتر شمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 32 پست
ایشالله با خبر خوب میام عزیزمدکتر رستمی خودش سونو نمیکنه و نیستش دستیارش انجام میدنخیلیا رو دیدم از ...

چون اقا بود من نمیخواستم برم گفتم خانم معرفی کنن گفتن دکتر شمالی 

ان شاءالله عزیزم همین ماه خبر خوبو بدید ب همسرتون و ما 😍😍😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گناوه ام 😂همشهریاتفاقا مطب دکتر شمالی پره از همشهریامون

اسی جان هزینه چقد میشه میدونی؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
یه دکتر نازایی بوشهر هست پرستو سهیل اون چطوره خوبه؟ یکی از اقواممون پیشش ivfکرد الان پسربارداره

نشنیدم اخه مرکزی ک میرم فقط دکتر رحمانی بودش 

شاید بیمارستان خلیج کار میکنه دکتری که گفتید 

دکتر شمالی مراجعینش بیشتر چندقلو میشه بچه هاشون یا تک 

نپرسیدید ؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی جان هزینه چقد میشه میدونی؟

هزینه تخمک کشی یه 18 تومنی شد 

هزینه فریز جنینام 5و پونصد

هزینه آزمایشات خودم و همسرم قبل از تخمک کشی + هزینه سونو گرافی و ویزیت  و کل داروهای تخمک کشی  جمعا شد 8میلیون و خردی

هزینه انتقال هم میگن دوتا سه تومنه

برا انتقال سونو سه بعدی انجام دادم شد 1100

ازمایش ادرار و پاپ اسمیرم 900

سه بار سونو و ویزیت جمعا 2100

داروهای انتقالم تا الان 2500

همه هزینه هام با تامین اجتماعی اینقد شدن

بیمه تکمیلی ام البرز هست هنوز چیزی بهم برگشت ندادن بابت این هزینه ها، ولی میگن تا 80درصد هزینه های ناباروری رو برگشت میدن. 

یه دکتر نازایی بوشهر هست پرستو سهیل اون چطوره خوبه؟ یکی از اقواممون پیشش ivfکرد الان پسربارداره

انگار ایشونم همین مرکز امید کار میکنن الان دیدم

این همممهههه من تو گوگل میزدم متخصص نازایی و ای وی اف و .. چرا اسمشو بالا نمیاورد 😅😅 بعد تازه ب هرکی میرسیدم میگفتم کاش این مرکز چندتا متخصص داشت 😂🤦🏻

نشنیدم اخه مرکزی ک میرم فقط دکتر رحمانی بودش شاید بیمارستان خلیج کار میکنه دکتری که گفتید دکتر شمالی ...

درسته

والا اکثرا چن قلو

بستگی به رحم فرد داره و کیفیت جنین

درستهوالا اکثرا چن قلوبستگی به رحم فرد داره و کیفیت جنین

چ خوب 😍😍😍😍

قسمت شما ان شاءالله 😍😍😍😍

انگار ایشونم همین مرکز امید کار میکنن الان دیدماین همممهههه من تو گوگل میزدم متخصص نازایی و ای وی اف ...

بوشهر داروهای نازایی راحت گیر میاد؟ مطبش شلوغه؟ کارش خوبه دکترتون؟ 

هزینه تخمک کشی یه 18 تومنی شد هزینه فریز جنینام 5و پونصدهزینه آزمایشات خودم و همسرم قبل از تخمک کشی ...

ممنون عزیزم 🌹

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بوشهر داروهای نازایی راحت گیر میاد؟ مطبش شلوغه؟ کارش خوبه دکترتون؟

مطبش بله شلوغه من امروز نوبت گرفتم برای فردا در عرض ۱ دقیقه کل نوبتا پرمیشه وقتی سایتو باز میکنن .. از دوساعت قبلتر میخوام برم مطب تا زودتر نوبتم بشه خیلی معطلی داره هرکس زودتر بره از ما که تو سایت نوبت گرفتیم جلوتر میفرستنش داخل ..

داروهای نازایی هم نمیدونم دقیق کدومارو میگید اخه پروسه ای وی افم هنوز شروع نشده درگیر سونو ازمایشاتم .. ان شاءالله فردا بگه تشکیل پرونده بده و ... 

مکمل و ویتامین و .. برام نوشتن که مصرف میکنم 

بله دکتر رحمانی چندساله تعریفشو شنیدم تا الانم خوب بوده خداروشکر 

2810