2777
2789
عنوان

فکر خودکشی بعد سقط عمدی توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفته بودم سونو ضربان قلب هم داشت هفت هفته بودم دارم دیونه میشم شما سقطط عمدی بود؟خیلی میترسم رگهای س ...

۶ هفته بودم عمدی سقط داشتم . خیلی درگیرش نباش . برو دمنوش های ارامبخش بخور 

2805
خواست خدا نبود خریت ما بود😭😭😭

الان داری به خودت و بچه اولت آسیب میزنی . من بعد سقط از همسرم دلخور بودم چرا با من درموردش حرف نمیزنه . ولی قشنگ برام توضیح داد گفت هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر درگیرش میشی . وقتی کاری رو انجام دادی و قبلش کلی برای تصمیمت فکر کردی دیگه هی چرا چرا نکن ازش بگذر 

الان داری به خودت و بچه اولت آسیب میزنی . من بعد سقط از همسرم دلخور بودم چرا با من درموردش حرف نمیزن ...

اره دارم اسیب میزنم حتی فکر خودکشی به سرم میزنه . همش دلم میخواد زمان به عقب برگرده و این کار غلطو نکنم . کلی برنامه ریزی و انگیزه داشتم حالم کلی خوب بود همشو خراب کردم با دست خودم الان امیدم به چی باشه!؟😭💔

خیلی وحشت دارم حس میکنم زندگیم به قبل و بعد این اتفاق تقسیم شده حالم خیلی خوب بود خرابش کردم

بیخیال عزیزم تلقین بد به خودت اصلا نکن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اصلا عذاب وجدان نداشتم یه لخته خون بود شرایط جسمی ‌‌و روحی مناسب برای بچه دوم نداشتم

من هماتوم هم داشتم پیش ساک بارداری یعنی اگه سقط نمیکردم باید استراحت مطلق میبودم من چطور با یه بچه ۲ساله و خیلی چیزای دیگه میتونستم استراحت مطلق باشم

اره دارم اسیب میزنم حتی فکر خودکشی به سرم میزنه . همش دلم میخواد زمان به عقب برگرده و این کار غلطو ن ...

امیدت به بچه ات باشه . اون آدم نیست ؟ خودت آدم نیستی؟ خانم الکی درگیر شدی بد هم درگیر شدی . ریلکس کن ارامبخش بخور خودت رو دریاب بچه ات رو دریاب 

ممنون امیدوارم بتونم

ببین خوراکی های ارامبخش و مدیتیشن خیلی مهمه . به همسرت بگو حالت بده و ازش بخواه کمکت کنه بذار بهت آرامش بده . مشکلاتی که داشتی و باعث شد به سقط فکر کنی رو یادت بیاد . در نهایت کاریه که شده بهش فکر نکن 

ببین خوراکی های ارامبخش و مدیتیشن خیلی مهمه . به همسرت بگو حالت بده و ازش بخواه کمکت کنه بذار بهت آر ...

همسرم خیلی راحت دربارش میگه ... میگه که یه لقاح بوده هنوز که بچه نشده بود که براش اینهمه حالتو بد میکنی 

ولی من همش برمی‌گردم به گذشته ب سرزنش خودم