2777
2789
عنوان

کیا سیاستمدارن میشه کمک کنید

204 بازدید | 33 پست

بچها ۳ ماهه ازدواج کردیم

نمیخام باشوهرم دعوام بشه

چون هرهفته مادرش به زور مارو نگه میداره خونش شب بخابیم یعنی ۴۸ ساعت خونه مادرشیم

چکارکنم شوهرم ب حرف من باشه

اقایون درخواست دوستی ندن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مرور کمش کن. 

مثلا هفته بعد یه برنامه سفر یک روزه بچین مثلا بگو هوس کردم تو کوه صبحانه بخورم و تا برگردید و حموم و... بگو فردا بریم. هفته بعد وقت غروب آرایشگاه بگیر. دو هفته بعد نوبت دکتر و... یهو نگو نریم.

یکی دوبار عادی به شوهرت بگو اونجا خوابم نمیبره فرداش بداخلاق میشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2805
راهکار داری برام

هیچ وقت به روی شوهرت نیار و بحث و جدل ایجاد نکن حتی به زبانی بگو خیلی عالیه اینجا می مونیم، برای روحیه ام خوبه، اما با پنبه سر ببر یعنی چی؟؟؟ شرایطی رو فراهم کن که بین مادر و پسر جنگ و جدل و تفرقه بیفته، خودتو بکش کنار، تمامی جدایی ها از تفرقه به وجود میاد اینو هیچ وقت یادت نره

هیچ وقت به روی شوهرت نیار و بحث و جدل ایجاد نکن حتی به زبانی بگو خیلی عالیه اینجا می مونیم، برای روح ...

خخخخ عالی بود خب چکارکنم تفرقه بشه

اقایون درخواست دوستی ندن  
به مرور کمش کن. مثلا هفته بعد یه برنامه سفر یک روزه بچین مثلا بگو هوس کردم تو کوه صبحانه بخورم و تا ...

دیشب قرص خاب داد دیگه نمیتونست رانندگی کنه موندیم

اقایون درخواست دوستی ندن  
خخخخ عالی بود خب چکارکنم تفرقه بشه

ببین تو اینو می تونی تشخیص بدی با توجه به شرایطی که داخلش هستی، حرف هایی که مادر شوهرت میزنه، دشمنانی که در خانواده داره، تحریک هایی که می تونی انجام بدی، دوستی با دشمناش، از چیزهایی که بدش میاد، از علایقش، از مواردی که همسرت بدش میاد، خیلی چیزهای دیگه، دقت کن، نکنه سنج باش، اینکار نیاز به زمان داره، مطمعن باش می تونی موفق بشی، خاله من شیاد بود به مادرم یاد دادم طی دو سال کاملا قطع ارتباط کردن، تو می تونی با فکر، تامل، سکوت و صبر

ببین تو اینو می تونی تشخیص بدی با توجه به شرایطی که داخلش هستی، حرف هایی که مادر شوهرت میزنه، دشمنان ...

خب بعضی وقتا با مادرش قهر میکنه

تحریکش کنم بدتر؟

اقایون درخواست دوستی ندن  
این در دراز مدت جواب نمیده

عادته دیگه وقتی ترک بشه شده.

یا خدا!!!! ببخشید رک میگم اطرافیان محترمانه میگن سیاستمداری در واقع منظورشون فتنه گر و دو بهم زنه و حتی به خانوادت هم میگن. چرا خیال میکنی بقیه احمقن و با هم صحبت نمیکنن و متوجه دروغ و رفتارای زشت نمیشن! شوهر دوست دانشگاه که نیست بفهمه بدذاتی و برات مهم نباشه. متاهلی؟!😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

زبانبند 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
دیشب قرص خاب داد دیگه نمیتونست رانندگی کنه موندیم

کلا پنجشنبه‌ها نرو.

دنبال فتنه گری هم نباش شوهرت کودن که نیست نفهمه داری به رابطش آسیب میزنی. حتی حق با تو هم باشه وقتی هنوز یک سال از ازدواجت نگذشته بین تو و مادرش اونو ترجیح میده وای به حال اینکه علنا ببینه بدجنسی و رفتارت درست نیست. هر هفته بری خیلی بهتره تا زندگیتو بهم بزنی و کل یه فامیل به بدی بشناسنت

عادته دیگه وقتی ترک بشه شده.یا خدا!!!! ببخشید رک میگم اطرافیان محترمانه میگن سیاستمداری در واقع منظو ...

نه خواهش میکنم من از آدمایی که رک حرف میزنن خیلی خوشم میاد، با یک دکتر دارم ازدواج میکنم، فتنه گر نیستم عزیزم، طالب صلح هستم ولی در شرایطی که باشم و دوستش نداشته باشم حتما یک فکری میکنم براش

2810