2777
2789
عنوان

کم اوردم تو بچه داری و زندگی بچم چهل روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 73 پست
چرا خونه مادرم بودم خودم اما دیگه سخته برام چون من کل ۹ ماه بارداریم چون باید تحت نظر میموندم و هر ر ...

اینو اضافه کن شوهرت غر بزنه غذا بخواد بگه چرا خونه تمیز نیست ببین من چی کشیدم

اگ کولیک نباشه رفلاکس هم میتونه باشه شیب دار بخوابونش یه بالش خیلی نرم کوچیک بزار زیر سرش که سرش از ...

تشک انتی رفلاکس داره رو اون میخوابونم، اروغش هم میگیرم اما بازم همونه  …

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بهترین راه برای بچه ای که کولیک داره اینکه براش گهواره هوایی درست کنید ما خونمون آپارتمانی بود طوریکه نمیشد دیوار سوراخ کرد برای همین دقیقا تا ۷یا ۸ ماهی با طناب به دو طرف مبل براش گهواره ساختیم خیلی خیلی خوب جواب داد و شبا و روزا راحت میخوابید 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
اینو اضافه کن شوهرت غر بزنه غذا بخواد بگه چرا خونه تمیز نیست ببین من چی کشیدم

نه خدایی تمام کارای خونه شوهرمه 

از بارداریم تا الان یه بار هم اشپزی نکردم،،، 

خواهر قشنگم ؛ احساست کاملا طبیعی و ممکنه برا هر کسی پیش بیاد 

اما نزار طولانی بشه و با حرفای مثبت و قشنگ و امیدواری و .... زودتر حال و هواتوعوض کن  مخصوصا که خدا روووشکر همسر خوبی هم داری 

بچه اگه شیر خودت رو میخوره ؛ باید خییییلی مواظب غذای خودت باشی که هر چیزی نخوری 

و اگه شیرخشک مصرف میکنه ؛ شیر خشک رو عوض کن چند بار ؛ تا بفهمی با کدوم یکی سازگارتره 

موقع گریه ی شدید هم بزارین تو پتو با همسرت دونفری آروووم تاب بدین تا بخوابه 

دلت رو بزار پیش اونایی که چند قلو دارن ؛ مثل خودم که دوقلو دارم 😊😊😊

۲ یا ۳ ماهی بچه کم کم درست میشه اولشه سخت نگیر..وقتی بچه خوابه بخواب بعضی بچه ها با صدای سشوار اروم میشن ..موقع جیغ میزنه سشوار روشن کن ...دلش درده شاید زیاد گریه میکنه به تغذیا ت برس 

بهترین راه برای بچه ای که کولیک داره اینکه براش گهواره هوایی درست کنید ما خونمون آپارتمانی بود طوریک ...

گهواره گرفتم واسش اونم تاثیر نداره ارومش‌ نکرد

قدر همسرتون بدون من همه اینا رو یک تنه تحمل کردم هیچ تجربه و کمکی نداشتم

واقعا من هرشب هرروز تو بیماری تب دکتر بردن اصلا شوهرم کمک نکرد بعد هم پسرم ۱۳ ماهش بود دوباره ناخواسته حامله شدم دوتا باهم تو یکسال کلی موهام سفید شد از استرس فکر بی خوابی خداروشکر بازم کمکش میکنه هنوزم خودم تنها بچه هامو بزرگ میکنم نه مادر نه مادرشوهر نه شوهر تنهای تنها

خواهر قشنگم ؛ احساست کاملا طبیعی و ممکنه برا هر کسی پیش بیاد اما نزار طولانی بشه و با حرفای مثبت و ق ...

ممنونم عربزم 

اره خیلیییی سخته  خدایی. 

شیر خودمو میدم غذا هم خیلی رعایت میکنم حدایی

2810