2777
2789
عنوان

کم اوردم تو بچه داری و زندگی بچم چهل روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 73 پست
درکت میکنم خوبه شوهرت کمکت میکنه عیب نداره میگذره احتمالا کولیک داره اگ بالای ۴۰ روزشه شربت گرمیکسچ ...

اره کولیک داره و گریپمیکسچر  دادم. اینفاکول دادم و کولیک ایز دادم، 

اما هیچکدوم تاثیر نداره حتی یه ذره ارومش نمیکنه و الان دکتر سونوگرافی نوشته که‌شاید رفلاکس داره فردا قراره ببرم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

فقط نمیخوابه ؟ یا گریه میکنه خوابش بستگی به دوران بارداری خودت داره اگ ب موقع میخوابیدی پا میشدی بچه ...

نه گریه میکنه و جیغ میزنه 

من تو بارداریم خوابم منظم و خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کولیک داره و گریپمیکسچر دادم. اینفاکول دادم و کولیک ایز دادم، اما هیچکدوم تاثیر نداره حتی یه ذر ...

عزیزم شما که تازه بچه دار شدید هزینه دوران بارداری و زایمانت و هزینه الان بچه چقدره؟

2805
چرا خونه مادرم بودم خودم اما دیگه سخته برام چون من کل ۹ ماه بارداریم چون باید تحت نظر میموندم و هر ر ...

بگو بیاد پیشت 

من پیشمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بزار خونه مادرت شب برو ببری از دماغت درمیاره هر از گاهی ببر بزار پیش مادرت دوتایی برین بیرون حال ...

تایمایی که کوتاه باشه میزارک پیش مادرم اما چون امشب  تایم طولانی هست و راه هم‌دوره نمیتونم بزارمش 

اره کولیک داره و گریپمیکسچر دادم. اینفاکول دادم و کولیک ایز دادم، اما هیچکدوم تاثیر نداره حتی یه ذر ...

اگ کولیک نباشه رفلاکس هم میتونه باشه شیب دار بخوابونش یه بالش خیلی نرم کوچیک بزار زیر سرش که سرش از بدنش بالاتر باشه  بعد شیر هم آروغش بگیر تا ۴ ماهگی همینطوره اکثرا اگ رفلاکس باشه ۴ ماهگی غذاشو باید شروع کنی البته به شیر هم بستگی داره 

فقط نمیخوابه ؟ یا گریه میکنه خوابش بستگی به دوران بارداری خودت داره اگ ب موقع میخوابیدی پا میشدی بچه ...

گریه می‌کنه 

ساعت ۹ خاموشیه بابا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

گریه می‌کنه ساعت ۹ خاموشیه بابا

برا شما هم احتمالا همون رفلاکس پنهان هست اکثرا بچه ها تا ۴ ماهگی دارن منم هم پسرم هم دخترم یهو جیغ میزدن باید ۴ ماهگی غذاشو شروع کنید کم کم بعد شیر سریع نگذار پایین بگذار رو شونه ات بزن پشتش که حتما آروغ بزنه و سراشیبی بخوابونش سرش از تنش بالاتر باشه 

عادت میکنی توکل به خدا

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
عزیزم شما که تازه بچه دار شدید هزینه دوران بارداری و زایمانت و هزینه الان بچه چقدره؟

بستگی داره اخه ، من حدودا ۱۵ میلیون هزینه دوره بارداریم شد دکتر و‌سونو گرافی. 

زایمان هم چون سزارین بودم بیمارستان خصوصی ۴۰ تومن شد… 

و دکترم هم ۳۰ تومن زیرمیزی گرفت برای سزارین… 

و خب سیسمونی هم‌  که دیگه بستگی داره خودت چی بگیری و چی نگیری،،، 

الانم که والا دارو و شربت و … که هی میگیرم و بهش نمیسازه همش هزینه 

پوشک هم که حساسیت داره به ایرانی ، برند ترک میگیرم ۶۵۰ هفته ای دوتا

خوبه شوهرت همراهیت میکنهولی بنظرم بعضی روزا برو پیش مادرت چون تجربه داره از شما بهتر میدونه بچه داری ...

اره شوهرم بنده خدا خدایی خیلی کمکم میکنه …

2810