2777
2789
عنوان

کم اوردم تو بچه داری و زندگی بچم چهل روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 73 پست

عزیزم فقط یچیز بگم اینا گذراست فک نکن شرایط تا ابد همینطور می مونه.انشاالله بسلامتی میگذره.یکم بیخیالی یکم آسون گیری یکم صبوری .افسردگی بعدزایمانم هست که تا چندوقت دامن میزنه به این بی حسوحالی و نومیدی و خستگی .به امید خدا میگذره برمیگردی به روال سابق

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

مهمترین اصل برای ی نوزاد و کودک غذا و خوابشه

خوابش بخوره بهم زندگیت دیگه نظم نداره

موسیقی زنده با بچه ۴۰ روزه اصلا منطقی نیس بچه

بیاد تو سر و صدا اذیت میشه

پیشنهاد میکنم سی دی تولد تا ۳ سالگی دکتر هلاکویی رو

گوش کن

اگه تهرانی انتشارات ماو شما برو

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمترین اصل برای ی نوزاد و کودک غذا و خوابشهخوابش بخوره بهم زندگیت دیگه نظم ندارهموسیقی زنده با بچه ...

خواب نداره تا بخواد بهم بخوره،،، 

دیگه دیوونه شدم این مدت تو خونه شوهرم و دوستامون دیگه پیشنهاد دادن  شاید حال و هوام عوض شه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

وای یاد چهار ماه پیش خودم افتادم عین دیوونه ها بودم گریه میکردم میگفتم غلط کردم بچه آوردم گوه خوردم خودمو میزدم سر بچه داد میزدم ببین ۵۰ روز وحشتناک بود حالم بعد دو ماه دیگه شب میخوابه الان دو هفته دیگه خوب میشه هر چند من الانم اوضاع روحیم زیاد جالب نیست تو باز مامانتو داری من همونم ندارم خواهرام که پا نمیذارن تو خونه من خواهری که همیشه پایه گردش و تفریح و سفرهای مفتی با من بود الان چهار ماه در خونه منو باز نکرده بگذریم منظور که منم خیلییی تنهام فقط شوهرم خدا خیرش بده کمکم میکنه یا گاهی بچه رو نگهداری میکنه من چهار پنج ساعت میرم بیرون روحیه ام عوض میشه تحمل کن فقط تحمل چاره ای نیست من که دیگه خودمو آماده کردم یک سال خواب تعطیل باشه آدم مشکلاتشو قبول کنه راحتتر کنار میاد راستش الانم بعضی موقع ها گریه میکنم ولی نه مثل دو ماه اول دو ماه ادل خیلی خیلی خیلی بد و سخت بود 

نه بابا خاموشی چیه ، دیشب تا ساعت ۷صبح 😐

خب باید برقا رو خاموش کنی عادت کنه دیگه من ۹ خاموش میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

دختر من دو ماه و ۶ روزه هستش. تا ۴۳ روزگی فقط جیغ میزد و گریه میکرد اصلا شبا نمیخوابید و هر چی قطره کولیک بود امتحان کرده بودم. کارم شده بود گریه طوری که فقط خواهرام دخترم نگه میداشتن تا من بتونم غذا بخورم یا استراحت کنم ولی خداروشکر الان چند روزه که کلا آروم شده و خوابش خیلی بهتر شده. صبور باشید انشالله چند روز دیگه کلا آروم میشه

خواب نداره تا بخواد بهم بخوره،،، دیگه دیوونه شدم این مدت تو خونه شوهرم و دوستامون دیگه پیشنهاد دادن ...

ولی سر و صدا اذیتش میکنه

حتما ب سی دی های هلاکویی گوش کن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
وای یاد چهار ماه پیش خودم افتادم عین دیوونه ها بودم گریه میکردم میگفتم غلط کردم بچه آوردم گوه خوردم ...

یعنی واقعا بهتر میشم؟ دارم دیونه میشم خیلی سخته

ممنونم عربزم اره خیلیییی سخته خدایی. شیر خودمو میدم غذا هم خیلی رعایت میکنم حدایی

خودت مرتب بعد از غذا عرق نعناع بخور ..... گاهی چهار زیره بخور ...... 

و خیییلی دقت کن که مثلا امروز چیا خوردی و شب بچه چقدر اذیت شده .... 

غذاهایی که بهش نمیسازه رو حذف کن؛ گناه داره

گهواره گرفتم واسش اونم تاثیر نداره ارومش‌ نکرد

ان شالله که بچه ت آروم شه و به آرامش برسی ولی طبق تعریفات شوهرت که کمک میکنه کارای خونه هم انجام نمیدی امکانات هم در اختیارته پس خودت هم یکم باید قوی باشی 

من که خودم مجردم ولی شرایط مادرای نی نی سایت بعضیاشون واقعا سخته بدون کمک یا بدون امکانات 

پس کار تو الان ناشکریه 

خب باید برقا رو خاموش کنی عادت کنه دیگه من ۹ خاموش میکنم

برق و تلویزیون و همرو خاموش میکنم اما اصلا تاثیر نداره

ان شالله که بچه ت آروم شه و به آرامش برسی ولی طبق تعریفات شوهرت که کمک میکنه کارای خونه هم انجام نمی ...

خودم کم اوردم، من پانیک هم دارم و قرص میخوردم اما یهو با بدنیا اومدن بچم گذاشتم کنار بخاطر شیردهی دکتر گفت… 

حس میکنم عوارض ترک یهویی اون قرصا هم هست که علایم شدید افسردگی دارم

حتما گوش میدم عزیزم… گوشش پنبه میزارم

شما حال روحیت خوب نیست بچه حس می‌کنه بدتر ناآروم میشه

ببین چی حالتو خوب می‌کنه انجام بده بچه رو با عشق و محبت بغل بگیر در گوشش حرف بزن ببین چطور آروم میشه 

2810