2777
2789
عنوان

آدم های سرد و نچسب

361 بازدید | 15 پست

به نظرتون چه آدمهایی سرد هستند؟ اخلاقیات آدم های نچسب چطوره؟ من متاسفانه به شدت سرد و ساکت هستم. خیلی کم حرف و خجالتی و سریع نمیتونم با دیگران ارتباط بگيرم و به شدت درون‌گرا هستم و این اصلا دست خودم نیست. هی میخوام اجتماعی شم متوجه میشم بازم همونجوری به سختی ارتباط میگیرم با دیگران. سر همینم با اینکه به شدت علاقه مند به جمع هستم اما دوستی ندارم. نمیدونم شاید حس میکنم دیگران هم با من راحت نیستند و شاید حس میکنن خیلی خودم رو کنار میکشم و یا خیلی خودم رو میگیرم. در صورتی که اصلا اینجور نیست. صرفا آدم معذبی هستم و کمی طول میکشه تا ارتباط بگيرم و تو جمع غریبه سختمه

خیلی دوست دارم اجتماعی باشم اما واقعا همیشه تو اجتماع ساکت و کم حرفم 

راهکاری براش دارید؟ 

کسی اینطور باشه؟ 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم مغرور آدم اهل فیس و افاده. ادم فرارکننده از جمع .ادم بن عنق و ضدحال

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

منم همینجوریم، همه فکر می‌کنن مغرورم🤕

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

منم همینم بیشتر با خودم و خلوتی راحتم.

ولی جایی باشم ارتباط برقرار میکنم و از وقتی هم که عقد کردم سعی میکنم صحبت کنم در مورد موضوعات معمولی  چون همیشه دوست دارم حرفای مهم تری زده بشه . ولی چون نمیشه هرجایی از طرز فکرت صحبت کنی مجبور به حرفای پیش پا افتاده میشی که سوژه هم دست اونا ندی.

در عین اینکه ظاهرا بگو و بخند هستم ولیدر کل اجتماع رو دوس ندارم و گاهی هم به بهونه کمر درد و سر درد میرم دراز میکشم ولی واقعا همیشه نمیشه.

آدم سردو کم حرفو میشه دوس داشت ولی وای ازین آدمای افاده ای ک حاله ادمو بهم میزنن هیجی نیستنا ولی از بالا به پایین نگاه میکنن.غروبی جلو عابر بودم سگم بغلم بود یکی زنه قیافشو ی جوری کرد گفت نمیترسی یهو گردنتو گاز بگیره😐😐😐منم بهش گفتم اسکلی جیزی هستی واقعا؟؟میمیری سرت تو کار خودت باشه جندتا زن دیگم تو صف عابر بودن نگاش کردن پوزخند زدن.خدایا نسل این اشغالای ک میخان طرز فکرشونو فرو کنن تو حلق بقیه رو ریشه کن ی مریضی لاعلاج نصیبشون بکن تا لال بشن

درونگرا با سردونچسب فرق داره.اونیکه از بالا نگامیکنه همه رو پشت چشم نازک میکنه و..اون نچسبه.شما درونگرایی فقط..بعضی خصوصیات آدم عوض نمیشه باید خودتو دوس داشته باشی ولی روخودت کارکنی ک باآدما صمیمی تربشی درکل ب خودت سخت نگیر

آدم سردو کم حرفو میشه دوس داشت ولی وای ازین آدمای افاده ای ک حاله ادمو بهم میزنن هیجی نیستنا ولی از ...

چه بی شخصیتی!!!

فقط یه سوال ازت پرسیده!!!

واقعا هم شورش رو درآوردید با سگ

سگ کارش نگهبانی از گله و باغه ،نه بغل آدم بودن

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
2810