2777
2789
عنوان

قیمت رحم اجاره ای الان چنده و چه خرج هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 140 پست
نه عزیزماول از اسپرم همسرتون و تخمک شما توی ازمایشگاه جنین تشکیل میدنبعدش دارو میدن به طرف مورد نظر ...

یه سوال دارم شاید مسخره بیاد ولی سواله

وقتی توی ایران قانونا دارند رحم اجاره میدند

یه خانوم نخواد ازدواج کنه 

ممکنه با پول اسپرم بخره؟

توی ازمایشگاه جنین تشکیل بدن یعنی با تخمک اون خانوم و  اسپرمی ک خریده.

همچین چیزی هم هست تو ایران؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خیلی عجیبه نمیدونی تخمک از خودته یا زنه!

کسی رحم اجاره میکنه ک چندین بار ای وی اف و عمل های مختلف کرده باشه کسی هم ک اینکارا کنه خیلی بهتر میفهمه تخمک در اوردن و انتقال دادن و این چیزا اسونه یا سخته چرا سوال میپرسی🫠

یکی میگفت خانمه مواد غذایی هارو بد خونوادش میداد و الکی می‌گفته همشو میخوره. آدم می‌ترسه خوب نخوره

بعضی خانما که رحم جایگزین میشن قبول میکنن که برن پیش مادر و خود مادر ازشون مراقبت کنه.

از طرفی این خورد و خوراک بیشتر از جنین برای خود مادر مهمه چون بدنش رو وسط گذاشته و قاعدتا نمی‌خواد آسیب ببینه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
یه سوال دارم شاید مسخره بیاد ولی سوالهوقتی توی ایران قانونا دارند رحم اجاره میدندیه خانوم نخواد ازدو ...

فکر نکنم عزیزم

اخه ببین الان میگن اونایی که تخمک اهدایی میگیرن باید صیغه محرمیت بینشون خونده بشه تا بچه خدای نکرده حرومزاده نشه

من اینو شنیدم

و اینکه نشنیدم این کار بشه شاید هم باشه و ما خبر نداشته باشیم

باید از متخصص اون کار سوال کنید

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
فکر نکنم عزیزماخه ببین الان میگن اونایی که تخمک اهدایی میگیرن باید صیغه محرمیت بینشون خونده بشه تا ب ...

اره اگر این هم ک گفتم بشه باید صیغه بخونن

اخه حالبه ما تخمک اهدایی داریم اما اسپرم اهدایی نداریم

همیشه باید زن ها سرویس بدن

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
2810