2777
2789
عنوان

قیمت رحم اجاره ای الان چنده و چه خرج هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 140 پست
اصلا رحم اجاره کنی نباید طرفو بیاری پیش خودت زرنگ باش حتی شماره همسرتم نذار داشته باشه خودت همه کارش ...

میگم پیش خودم نباشه شاید خورد و خوراک خوب نخوره یا مثلا ب کسای دیگه بده خودش کم بخوره. دغدغه ذهنمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اگر این هم ک گفتم بشه باید صیغه بخونناخه حالبه ما تخمک اهدایی داریم اما اسپرم اهدایی نداریمهمیشه ...

🤣🤣🤣🤣🤣خدانکشتت

میدونی واس همون تخمک ها هم یه عالمه مول میگیرن

برو تو مرکز های ناباروری

این خانومایی که کارشون اینه هردوتا دستشون از مج تا ارنج پر طلاست

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
ن من میخوام رحم یکی دیگه رو اجاره کنم. میگم کارتی انتقال مگه از رحم من نباید انتقال بدن ب رحم اون؟؟ ...

ببین عزیزم گاهی زوج مشکل تخمک و اسپرم ندارن و به دلایلی مثل شرایط نامناسب رحم یا مشکل جسمی خانم نمیتونن باردار بشن.اینجاست که میرن سمت رحم جایگزین.روندش اینجوریه که از شما و همسرتون تخمک و اسپرم میگیرن و با لقاح آزمایشگاهی صاحب جنین میشید.بعد جنین یا جنینا رو منتقل میکنن به رحم اون خانم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
میگم پیش خودم نباشه شاید خورد و خوراک خوب نخوره یا مثلا ب کسای دیگه بده خودش کم بخوره. دغدغه ذهنمه

اون نمیاد به بدن خودش آسیب بزنه عزیزم 

اگه خوب نخوره بچه از ویتامین‌های مادر تغذیه می‌کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

پیش خودت نباشه

ولی سه روز در هفته برو پیشس بزور بهش غذا و خوراکی های مقوی بده

سه روز درهفته هم که خوب و عالی بخوره برا بچت خوبه

من این ماهی جدا باید پول بدم متوجه نشدم. ماهیانه بابت چی باید بدیم؟؟

چن سال مگ منتظری اسی؟؟؟؟؟؟ همه راه هارو رفتی فداتشم؟ چن سالته ک ب اخرین راه فکر کردی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اسی خیلی عجیبه نمیدونی تخمک از خودته یا زنه!کسی رحم اجاره میکنه ک چندین بار ای وی اف و عمل های مختلف ...

مشکلی واسه بارداری ندارم خودم میخوام از این طریق باشه و تازه ب فکر افتادم 

خودت شوهرتو تقسیم میکنی با کس دیگه ای؟فکر کنانساس ممکن الخطا هستش وقتی کار از کار بگذره چی؟

من الان از نظر پزشکان سالم هستم ولی باردارنمیشم.به شوهرم گفتم فعلان قبول نکرده

درخواست دوستی قبوله به شرط
من الان از نظر پزشکان سالم هستم ولی باردارنمیشم.به شوهرم گفتم فعلان قبول نکرده

چرا اینکارو با زندگی خودت میکنی

بعدا میفهمی که چیگفتیم

چون به عینه دیدیم

2810