هر سال همه خونشون جم میشن منم امسال باهاشون قهرم و طبقه بالاشون هم میشینیم،( البته اجاره میدیم) اینو گفتم یه سریا نیان بگن رایگان میشینین باهاشم قهرین😐منو شوهرم با مادرشوهرم سر یه موضوعی دعوا کردیم بعد الان با شوهرم حرف میزنن شوهرم گفت بیا حرف بزن ولش کن دیگه کشش نده من باهاش حرف زدم دو بار ولی جوابمو نداد منم دیگ حرف نزدم) از الان استرس گرفتم همه شب یلدا میرن خونشون اگع شوهرم باز گفت حرف بزن و بیا بریم و فلان من چیکار کنم البته شوهرم خیلی ادم منطقیه،ولی میترسم باز بگه اشتی کن و شب یلدای و فلان باز با من حرف نزنه دیگه نمیخام خودم و کوچیک کنم بنظرتون چیکار کنم
ماهم خونه پدرشوهرم میشینیم الان دوساله پامو نذاشتم خونشون البته پدرشوهرم فوت شده البته فرقی نمیکنه در هرصورت ک قهرم و دوساله نرفتم و شوهرمم کاملا پایه است و بهم حق میده..اونا ی عروس احمق توسری خور میخان ک من نیستم
خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.