2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا قهرم از الان برای شب یلدا استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 115 پست
متاسفانه خانواده شوهر اینجورین تو باید از اول خودت ورود نمیگردی به دعوا اینو بدون همیشه تو دعوای شوه ...

میدونی موضوع سر پسر شوهرم ک از همسر سابق شوهرم) سر هر چیز الکی دخالت میکرد و دعوا راه مینداخت انگار من کلفتشون بودم هر جور دوس داشت با من حرف میزد زندگیم و زهر کرده بود تا الان هم من چون بزرگتر بود میگفتم بیخیال ولی بار اخر به بسر دومیم فش داد منم جوابشو دادم دیگه دعوا گرفت

اشتباه نکن هرچی رو ممیدیدم بدتر میشن منم طبقه بالام هر سال خودم تنهایی شب یلدا میگیرم و اونا میان گ ...

ارهمنم نمیرم شوهرمم قانع میکنم ک یه چیزی بگه و بهونه بیاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیا میان اون شب با بقیه گرم بگیر چندتا موضوع گرم که توشون خیلی خوش صحبتی هم اماده کن بنداز وسط

اخه نمیشه مادرشوهرم با من حرف نمیزنه من برم خونش و با بقیه گرم بگیرم اخه😐😐🤦‍♀️

2805
بخصوص کە صابخونەس😂نمیتونی بری خونە کسی کە حوصلەتو ندارە!!حالا باز اگە با برادرشوهرت قهربودی ی کاریش ...

دقیقا مگه میشه ادم بره جایی. ک قبلش با صاحبخونه کلی فش دادی و الان اون باهات حرف نزنه باز تو پرو پرو بری بشینی خونش😂😂🤦‍♀️

دو سه روز بعدش روز مادره

دیگه اون موقع که مجبور میشی که بری 

همون بهتر قبلش آشتی کنی 

مثلن بگو من بخاطر حضرت زهرا آشتی کردم 

و مرام گذاشتم و گر هر عروس دیگه ای بود اینکار رو نمیکرد کا آشتی کنه 

از در معنویات بیا 

اخه مامانم اینا کلا اینجا نیستن نمیدونم چه بهونه ای جور کنم🤦‍♀️

خب یا برین بیرون با همسرت 

یا خونه دوستی آشنایی کسی جورکن 

برنامه بریز که بیکار نباشی مجبورشی بری پایین یا بیان خونت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کری به سوالت ندارم تو که اجاره میدی چرا یه جا دیگه نمیری که راحت باشی؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اسی دعوا سر چی بوده بگو که راهنمایی کنیم مادروهرت چرا فحش داده

سر پسر شوهرم که از همسر سابق شوهرمه مادرشوهرم سر هر چیز کوچیکی دخالت میکرد یه بار میگفت زنت بچه رو زده یه بار میگفت غذا نداده هر سری یه چیزی میگفت چون طبقه پایین مونن یه صدا از بالا میره پایین بدو بدو میاد ببینه چیشده من بچرو زدم همش از دروغ شوهرم و پر میکنه تا الان من احترامشو نگه میداشتم میگفتم ولش کن ولی سری اخر ب پسر کوچیکم فش داد منم اعصابم بهم ریخت جوابشو دادم اونم ک سلیطه فش خارمادر داد دیگ دعوا بالاگرفت

دو سه روز بعدش روز مادرهدیگه اون موقع که مجبور میشی که بری همون بهتر قبلش آشتی کنی مثلن بگو من بخاطر ...

نه بابا ولش کن من اشتی نمیکنم بزار روز مادر شه هیچ کاری برا من نکردن دو سه تا ظرف کهنه استفاده شده برام اورد منم روم نشد بگم نمیخام همونا رو کوبید تو سرم ک من بهت ظرف دادم😐

2810