2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا قهرم از الان برای شب یلدا استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 115 پست
ماهم خونه پدرشوهرم میشینیم الان دوساله پامو نذاشتم خونشون البته پدرشوهرم فوت شده البته فرقی نمیکنه د ...

دقیقا واس منم میخاستن اینطوری شه منم جوابشونو دادم دیگه برا همین با من حرف نمیزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش گفته اونم گفته من نمیتونم عروسمو ببخشم🤦‍♀️😐😂

سر چی نمیبخشە

توروخدا ببخشە😏

از خداااتم باشە کە آشتی نکنە

این یە شب یلدا میرە و میگذرە ولی آشتی کنی بااین اوضاف بازم حالت زارە،اونموقعە کە میگی ای کاش دستم‌میشکست ولی آشتی نمیکردم 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2805

فقط یه راه داره تا وقتی شوهرت بره خونش مامانش آشتی نمیکنه شوهرت باید فقط سلام و احوالپرسی کنه تحت هیچ شرایطی نره اون وقت کم کم رام میشن درضمن هیچ وقت تو بحثشون شرکت نکن اگرم کردی طرف خانواده شوهرت بگیر تا خود شوهر.چون اونا آشتی میکنن 

سر چی نمیبخشەتوروخدا ببخشە😏از خداااتم باشە کە آشتی نکنەاین یە شب یلدا میرە و میگذرە ولی آشتی کنی با ...

اره بابا ولی اون منو فش خارمادر داده بازم ناز میکن 🤣🤣

نه منم اشتی نمیکنم بزار همینجوری بمونیم

نه اخه دعوا سر خودم بود به شوهرم کاری نداشت

اره خوندم.

چی بگم.

شرایطتون سخته، ولی به قول اون خانم روز مادر بهونه کن برو.

چی بگم، زندگی سختی داری، من مادر شاید صد دفعه تو روز دخترمو دعوا میکنم، کسی اجازه نداره بگه چرا.

ولی شما نامادری با یه داد، همه میریزن سرت که واااای به چه حقی داد زدی

2810