2777
2789

شب محضر خونه ی ما موند که بعد مامانم گفت برادر داری خوب نیست شبا اینجا بمونه ما خونمون کوچیکه و اتاقمم با داداشم مشترکه اون شب داداشم رفت وسط حال خوابید. شب جشن عقدمونم من خونه ی اونا موندم. حالا دو هفته میگذره و شوهرم کلافس. نه خانواده ی من احازه میدن شب بیاد اینجا خانواده ی اونم چون برادر مجرد داره مادر شوهرم خوشش نمیاد بمونم. خلاصه نمیدونیم چیکار کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موندم با همچین افکاری چرا بچه هاشونو عروس داماد میکنن اخه😐

دقیقا عین خانواده من و خانواده شوهرم.حلالشون نمیکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیقا عین خانواده من و خانواده شوهرم.حلالشون نمیکنم

بعنی چی اخه 

اون بیچاره هام نیاز دارن فقد انگار میخوان تو کف بزارن بچه هاشونو 

یکی نیست بگه خودتون که همه کاراتونو کردین حالا به ما رسید سر رسید

والا ادم پس چرا عروس داماد میکنه دیگه هم مجرد باشه ادم راحت تره 

این چه کارایی حالا چی به اونا میرسه نمیدونم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب این که شما و شوهرتون از هم دورید و این مسأله داره اذیتتون می‌کنه رو می‌فهمم. درک می‌کنم که بخواید بیشتر با هم وقت بگذرونید، ولی خب هم خانواده‌ها هم یه سری محدودیت‌ها دارند.

خب اینجا پیشنهاد من اینه که با شوهرت خیلی راحت و صمیمی صحبت کنید و بگید که این شرایط براتون سخته. بگید که می‌فهمید محدودیت‌ها چقدر آزاردهندست، اما شما به عنوان زوج نیاز دارید که بیشتر با هم باشید. شاید بشه یه راهی پیدا کرد که مثلاً توی روزهای تعطیل یا وقتی که خونواده‌ها نیستن، شما بتونید بیشتر کنار هم باشید.

همچنین می‌تونید از خانواده‌ها بخواید که درک کنن و یه راه‌حل پیدا کنن که همه راضی باشن. دیگه گاهی اوقات باید به نظر همدیگه احترام بذارید تا یه چیزی پیدا بشه که همه راحت باشن.

الان مهم‌ترین چیز اینه که با شوهرت حرف بزنی، بهش بگی که همدلی و درک می‌خوای و از هم جدا نباشید.

2810