2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا قهرم از الان برای شب یلدا استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 115 پست
دقیقا مگه میشه ادم بره جایی. ک قبلش با صاحبخونه کلی فش دادی و الان اون باهات حرف نزنه باز تو پرو پرو ...

آرە دور از جون میگن این بی عارە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

ماهم خونه پدرشوهرم میشینیم الان دوساله پامو نذاشتم خونشون البته پدرشوهرم فوت شده البته فرقی نمیکنه در هرصورت ک قهرم و دوساله نرفتم و شوهرمم کاملا پایه است و بهم حق میده..اونا ی عروس احمق توسری خور میخان ک من نیستم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم خونه پدرشوهرم میشینیم الان دوساله پامو نذاشتم خونشون البته پدرشوهرم فوت شده البته فرقی نمیکنه د ...

ما اجاره نمیدیم در ضمن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
2805
کری به سوالت ندارم تو که اجاره میدی چرا یه جا دیگه نمیری که راحت باشی؟

اخه شوهرم گفت زشته خونه بابام خالی باشه و ما دنبال جا بگردیم مردم چی میگن و فلان با این حرفا خر شدم

سر پسر شوهرم که از همسر سابق شوهرمه مادرشوهرم سر هر چیز کوچیکی دخالت میکرد یه بار میگفت زنت بچه رو ز ...

اوه اوه اوه پس اصلا حرف نزن باهاش 

فک کنم زنه اول بخاطر همین عتیقه جدا شد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخع بابام اینا نیستن اینجا منم دوس ندارم باز حرف نزنه و ضایع شم

گفتم که زودتر برو، چند بار برو تا شب یلدا، مطمین شو که دوست شده و نمیخواد ضایعت کنه.

به قول اون خانم هم تو دعوای شوهرت با خانوادش دخالت نکن، اونا دوست میشن، تو دید هردوطرف ، تو بده میشی

2810