2777
2789
عنوان

مامانم چند روز مهمون بود رفتار بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 21 پست
تلافی کن مادرمنم اومده بودخونمون شوهرم هی میرفت تواتاق درو میبست مادرم میگفت چشه میگفتم خسته س خیلی ...

اره الان هیجی نمیگم همون رفتاری که با مادرم کرد باهاش میکنم .بخدا مامانش اونقد بهم تیکه میندازه من هیچی نمیگم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش بیکار نمیشینه خوب چکار کنم

مامان منم اینطوریه حرصم میده سنشم بالاست فشارخون داره پیش خودشون فکرمیکنن وظیفشونه به دخترشون کمک کنن دامادم که اونجوری قیافه بگیره حس سرباری بهشون دست میده قبلش بهش یادبده کارنکنه برای شوهرت طاقچه بالابذاره قیافه بگیره بخداجواب میده من به مامانم گفتم به شوهرم رو نده باهاش حرف نزنه درحد بله وخیر چیزی نگه قبلاباشوهرم بگوبخندمیکردشوهرم سواستفاده میکردالان ازش حساب میبره

هیچیم درموردخانوادت بد نگو یا ازمشکلاتشون نگو ولی الکی یه چیزایی بگوخانوادتو بالاببر مردا دهن بینن

اره الان هیجی نمیگم همون رفتاری که با مادرم کرد باهاش میکنم .بخدا مامانش اونقد بهم تیکه میندازه من ه ...

دیگه سعی کن بهشون رو ندی بیشتربه خانوادش ازت پرسیدن چرا قیافه میگیری بگو توام برای مادرم قیافه گرفتی

2805
مامان منم اینطوریه حرصم میده سنشم بالاست فشارخون داره پیش خودشون فکرمیکنن وظیفشونه به دخترشون کمک کن ...

وای دقیقااا مامان مم قند و فشار خون داره باید بگم قیافه بگیره مامان خودش میاد اونقد خودشو میگیرا دقیقا فک میکنه وظیفشه دلم برا مامانم خیلی میسوزه خیلی مظلووم رفت الانم دارم گریه میکنم رفتنی هم بهم گفت با شدهرت کاری نداسته باش خدا ازش نگذره انشالله

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
وای دقیقااا مامان مم قند و فشار خون داره باید بگم قیافه بگیره مامان خودش میاد اونقد خودشو میگیرا دقی ...

غصه نخور میفهمم چی میکشی درکت میکنم چون تجربه کردم ولی درس گرفتم بامامانم نشستم جدی صحبت کردم گفتم مامان شوهره من لیاقت دلسوزی وخوش رفتاری تورونداره اون جوره دیگه برداشت میکنه ازین به بعداومدی خونمون مثل خانوما بشین فقط دستور بده دست به سیاه وسفیدنزن اصلانخندفقط جدی باش وقیافه بگیراصلانگران نباش که من ناراحت بشم چون خودم بهت گفتم اینجوری باشی مامان من ادم شوخیه دیگه ازون موقع که باهاش حرف زدم حساب کاردستش اومده زیادم نمیمونه میادیه شب میره که آتو دست شوهرم نده همون یه روزم میاد اصلا باشوهرم حرف نمیزنه ادم حسابش نمیکنه باهم حرف میزنیم اون فقط میشینه نگاه میکنه بعضی وقتا میادمیپره وسط حرفمون بگه منم هستم مامحل نمیدیم به حرفمون ادامه میدیم باورت میشه ازون موقع هی میگه بریم خونه مادرت قبلا میگفتم ببر میگفت نه

حتی ناهارمونم گذاشت رفت

وای خدا🥲 حتما بگو ب شوهرت

خودش مادر نداره؟ شوهرت منظورم

بگو چطور من باید احترام بذارم تو نمیذاری 

رابطه دوطرفه باید باشه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸