2777
2789
عنوان

نی نی یار دو چرا اینقدر عصبی و بی منطق هست مگه جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا طرف به دروغ تاپیک زده بود من مچشو با مدرک گرفتم شروع کرد فحش دادن منم خیلی محترمانه جواب فحشاشو دادم حتی از تاپیکام دید خانوادم طلاق گرفتن به اونم فحش میداد منم میگفتم بهتر از توعه که خانواده داشتی انقدر بی ادبی

بعد نی نی یار اومد گفت چون جوابشو دادی به من چه تعلیقش کنم !

نه منم یه بار سر اینکه سایت مشکل داشت تاپیک زدم چرا اینطوریه(یعنی فقط سوال پرسیدم چیزی نگفتم) به علت ...

اخه من شات دادم از پروفایلم که تار بود 

الان درست شده خود به خود 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
2805
مگه جدیده؟؟؟ از وقتی من یادمه ایشون با خشونت رفتار میکرد

بله 

@مونا_تهرانی    

نی نی یار شب جدید ادبیات درستی ندارن اگه خانم تهرانی پیامم رو میخونن اسکرین از لحن صحبت و ادبیات نی نی یار شب براشون میفرستم تا کامل در جریان باشن

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
خداییش تو چیز بدی نگفته بودی واقعا .یا بی ادبی نکردی .

ولی منو یه جوری تعلیق داد انگار اطلاعات سیاسی پخش کردم 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
وای 😳 چه دلیل مسخره ای

نمیدونم که چشه 

😐😐😐🤐🤐ولی دوتا نی نی یار شب هست، یکیشون خیلییییی خوبه🥲😍اون جدیده اینجوریه

مگه جدید اومده کجا گفتن؟؟؟ 

نی نیار ۵ منو هم چندبار تعلیق کرده به ناحق😂

به خدا دو روز پیش من چیزی نگفتم یکی گفت یارانه مگه چقدره که اینقدر تو هول و ولایید گفتم والا تو مملکت خیلیا لنگ همون ۳۰۰ تومنن دیدم کاربریم ترکید🤕😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

آقا طرف به دروغ تاپیک زده بود من مچشو با مدرک گرفتم شروع کرد فحش دادن منم خیلی محترمانه جواب فحشاشو ...

خب من تو گیر و بند فیک بودن کسی نیستم اصلا قاطی نمیشم فقط گفتم تاره همین

اون روز یه کاربر وحشی هر چی لایق خودشو و جد آبادش بود بهم گفت منم جوابشو دادم بعد نی نی یار اومده منو ۱۴ روز تعلیق کرده 😐😐

کاربر ۴ سال پیشم.....کاربری هام به طلف و مرحمت نی نی یار به چوخ رفتن 😐😐🩴🩴

2810