2777
2789

نمیدونم بخندم یا گریه کنم

هرچی داشتیم دادیم خونه خریدیم با کلی چک و..... 

حالا پول نداریم شیرالات و پکیج و کابینت بزنیم

ازطرفی هم باید سریع خونه ای ک توش ساکنیم رو خالی کنیم🥲

شماها خونه کلید نخورده رو چجوری پر کردین؟؟؟ 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

فکری چیزی دارین باکمترین امکانات چجوری میشه چند ماهی رو حداقل زندگی کرد😓😭🤣

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی مبارکتون باشه.

تنها راه کمک گرفتن از بزرگترهاس

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
فکری چیزی دارین باکمترین امکانات چجوری میشه چند ماهی رو حداقل زندگی کرد😓😭🤣

پس میتونی تا اون موقع اگه کابینت نزدید این فلزیای سفید بخرید سمساریا دارن شیر آلاتم موقت از همون سمساری بگیرید تا انشالله پولتون جور شه

مامانم طلاها رو فروخت کابینت زدیم قرضم کردن ۲ سال پیش کل کابینت اشپزخونه و اتاق خوابا ۵۶ تومن شد

ما قیمت کردیم فقط کابینت اشپزخانه ۱۰۰تومن میشه حالا دستیگره و.... هم ک هزینه جدا داره

ما قیمت کردیم فقط کابینت اشپزخانه ۱۰۰تومن میشه حالا دستیگره و.... هم ک هزینه جدا داره

خیلی گرون شده متاسفانه همه چی 

همون مگه اینکه با کمترین چیزا سر کنید تا وامی پولی دستتون و بگیره

ما حلقه هامونو کابینت زدمبخاری داریمکمد دیواری هم فعلا نزدیم

اخه باپول حلقه چجوری میشه؟ 

ماهم بخاری داریم بااجاق گاز 

من کل طلاهامو دادم رفت

خیلی گرون شده متاسفانه همه چی همون مگه اینکه با کمترین چیزا سر کنید تا وامی پولی دستتون و بگیره

ب شوهرم میگم حداقل ی سینک بخریم ظرف بشوریم بقیش بمونه چاره ای نیس😓

وسیله هارو ببرم بعد بخوام کابینت بزنم خیلی سخت میشه😭

ما پیش ساخته ام دی اف سفید زدیم بیست تومن شد

پیش ساخته چیه؟ 

بسلامتی مبارکتون باشه.تنها راه کمک گرفتن از بزرگترهاس

ممنون عزیزم

شرایط تقریبا مشابه داشتیم 

ما فرش و پرده و... نداشتیم واسه خونه ای ک خریدیم 

8 تا پنجره داشت خونه 

3 تا خواب 

آشپرخانه پنجره داره 

خیلی سخت گذشت تا تونستیم وسیله بگیریم مخصوصا وقتی کسی میخواس بیاد خونمون و ما هنوز پرده نداشتیم 

بقول شما همممه چیمون دادیم تا خونه بخریم دیگه نداشتیم برا وسیله 

کم کم خریدیم 

خدا بزرگه عزیزم، به مو میرسه ولی پاره نمیشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
2810