2777
2789
عنوان

نی نی یار دو چرا اینقدر عصبی و بی منطق هست مگه جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 111 پست
فکر کنم تاپیک زدم درمورد مشکلات جرم محسوب میشه تعلیق خودکار داره از طریق خود سیستم

تار بودن پروفایل هم دیگ جرمه بسم الله 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم تاپیک زدم درمورد مشکلات جرم محسوب میشه تعلیق خودکار داره از طریق خود سیستم

نه منم یه بار سر اینکه سایت مشکل داشت تاپیک زدم چرا اینطوریه(یعنی فقط سوال پرسیدم چیزی نگفتم) به علت اطلاعات غلط دادن تعلیقم کرد بعد زیرش نوشت اصلا اینطور نبوده و سایت اوکیه کاربرا جو میدن

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
2805
دمت گرم که سکوت نمیکنیواقعا نی نی یارها منطق ندارند عشقی تعلیق می‌کنند وقتی که باید فعال باشند نیستن ...

حالا بقیه بهترن این نی نی یار شب عجیبه 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
@مونا_تهرانی خیلی ها از دست نی نی یار شب جدید شاکی هستن لطفا یه تجدید نظر رو انتخاب ایشون داشته باش ...

مگه جدیده؟؟؟ از وقتی من یادمه ایشون با خشونت رفتار میکرد 

نی نی یار دو ک انکار پارتی کلفتی داره ساعت کارش کمتره روزای تعطیل پنجشنبه جمعه کلا استراحته

ساعت ۱۱ میشه من با صلوات میام سایت به تورش نخورم 

۳ بار تعلیقم کرده با سیم کارت پدرشوهرم عضو شدم دیگه سیم کارت نمونده دور و برم😂

ای داد 🤭💜

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810