2777
2789
آره خدا بزرگه اما مشکلات من بیشتر از حد تحمل منه... خیلی برام سخت شده همه چی..

یکی از اطرافیان بعد از ۲۰‌سال باردار شده بعد یه جراحی و چند بار ای وی اف در اوججججججج ناامیدی و یک بار تا پای طلاق نگو اینجوری خدااااا بزرگهههه واقعااااا

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
مرسی عزیزم . میدونی جوری شدم که دیگه دلم نمیخاد باردار بشم .. خیلی ضربه روحی خوردم از سقطام

به یک دکتر بسنده نکن نظر چندین دکتر رو بپرس انقدر بگرد تا شاید مشکلت رو بفهمن و تا موقعی که مطمئن نشدی اقدام نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلش با خودت کنار بیا . طرفم ادمی باشه تو خانوادش بیماری روانی یا مشکل ژنتیک نباشه . میتونی بگیری . ...

نمیتونم‌به کسی اعتماد کنم کسیو هم‌ندارم از کجا بشناسم 

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
2805
همسرم میگه. غریبه که چطور نکنه مشکل ژنتیکی داشته باشه ظاهرش چطوره از نظر روح‌روانی چطور بشناسیم خودم ...

نگران نباش . اگه خودت امادگی و پذیرشش در توانت هست . برو تراپی قبلش . بعدم همون غریبه میشه در موردش تحقیق کرد . فقط ظاهرش که مهم نیست .بیشتر ژن روانی نداشته باشه به نظرم مهمه . ادم معمولی باشن .  ولی من خودم پذیرشش نداره روانم این کارو کنم . حوصله پروسه پیدا کردن و بقیه کاراش ندارم . ترجیح میدم رها کنم برم . ولی بازم میگم شاید پشیمون بشم . 

نگران نباش . اگه خودت امادگی و پذیرشش در توانت هست . برو تراپی قبلش . بعدم همون غریبه میشه در موردش ...

من خودم ظاهر معمولی دارم‌ شاه پریون نیستم فقط همون روان‌و بیماری خاص میترسم اینا که فقط میفروش که دیگه این تستارو ازشون نمیگیرن

همسرم که کاری نداره . اون حتی هیچوقت برا طلاق نمیاد .. ولی من نمیخام تحمل کنم . دیگع تحمل درمان و دک ...

با تمام وجود درکت میکنم همسر منم هیچی نمیگه یه بارم به روم نیاورد حرفای فامیلاش که هی میپرسن پس چرا بچه نمیاری من جمله پیش شوهرم خیلی ناراحت میشم ولی باز تا میتونم روحیه مو حفظ کردم یه ماهه دیگه کاری نمیکنم فقط ویتامین میندازم حتی این ماه دکتر هم نرفتم یا به بچه هم فکر نکردم میگن اینطوری آدم سریع تر باردار میشه

ببخشید طولانی میشه وقتی آدم با یکی هم درده نمیتونه خودشو کنترل کنه🤦🏻‍♀️

عزیزم اینستا فلورا تاجیک یا فلور تاجیک دقیق یادم نیست ولی همین بود برای اصلاح سبکه اصلا هم اصلاح سبک ...

اصلاح سبک زندگی واقعا تاثیر گذاره . ورزش . تغذیه . دوری از اشعه موبایل و استرس 

نگران نباش . اگه خودت امادگی و پذیرشش در توانت هست . برو تراپی قبلش . بعدم همون غریبه میشه در موردش ...

فعلا نتونستم بپذیرم این‌ماه باید برم ببینم‌دکتر چی میگه

من خودم ظاهر معمولی دارم‌ شاه پریون نیستم فقط همون روان‌و بیماری خاص میترسم اینا که فقط میفروش که دی ...

میتونی خودت پیدا کنی .. تو فضایی مجازی . بری ببینی و تحقیق کنی . تازه من شنیدم خشم و اعتیاد هم ژن داره ..  همه اینا میشه تو خانواده طرف بررسی کرد .  

با تمام وجود درکت میکنم همسر منم هیچی نمیگه یه بارم به روم نیاورد حرفای فامیلاش که هی میپرسن پس چرا ...

من که بچهام سقط میشن . ولی حالا چندین باری که شدم کلا سبک زندگیم عوض کردم . ورزش رفتم حسابی . گوشی پیش خودم زیاد نگرفتم . تغذیه شکر و قند و شیرینی نخوردم .. پیاده روی و کتاب خوانی .. حالا توام انجام بده . شاید شدی و برات موند . میدونی چقد نازایی زیاد شده بیشتر بخاطر سبک زندگی بده عزیزم 

چ حرفی بود زدی کرانچی ..یبار ازشوهرم پرسیدم همین سوالو ک اگ نشدیم چیکارکنیم گفت مگه آدم واسه بچه ازدواج میکنه میگفت اصلامن هیچ وقت درک نکردم کسایی ک طلاق میگیرن سراین قضیه ..گفت بچه پرورشگاهی ام من خودم بشخصه دوست ندارم ی غریبه توخونم باشه ولی اونا مشکل ندارن بگیرن ثوابم داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2810