2777
2789
حس میکنم تا جوان هستم جدا بشیم بهتره .. من دیگه تحمل پروسه درمان ندارم واقعا . و میگم اموالمون نصف ...

عزیزم تمام اون مادرهایی که خونه ی سالمندان هستن 

بچه ی هم ژن خودشون برده مادرشون را خونه ی سالمندان گذاشته 

بچه به تربیت است

فقط هفته ی قبل پنچ پسر پدرهاشون را برای ارث کشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چه آدم خوبیه والا دو دستی بچسب بچه هم الان دیگه دنیا پیشرفت کرده روش های زیادی برای بچه دار شدن هست ...

بچه دارم میشم .. ولی میمیرن .. سقط میشن . میدونی از تست بارداری وحشت دارم . ازینه ک برم سونو بگه کیسه تاریکه هیچ قلبی نداره بیزارم . از وقتی که سقط میشه میبینم چشم و دست و پا داره ولی مرده بیزارم . ای وی اف هم کردم بازم رفته .. مشکلم نمیدونن 

میتونم تخمک اهدایی بگیرم . ولی انگار دلم نمیخاد . روحیشو ندارم

میدونی توام مثل من شدی اعتماد به نفست رو از دست دادی ولی پاشو و به حودت روحیه بده کلی کار های قشنگ بکن با همسرت صحبت کنید مشکلت راه حل داره پس جای نگرانی نیست عزیزم🤍

اره . ولی همونام که میان ضعیفن .. قلب تشکیل نمیشه

به خدا این مشکل قابل حل هست 

اینقد دارو هست که کیفیت تخمک رو میبرن بالا 

کجایی هستی ؟ یه دکتر خیلی خوب شیراز هست میخای بهت بگم تلفنی صحبت کنی باهاش ؟ 

متخصص نازایی و مادران پر خطر هست 

2810