دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خاله من اسپرماشون اهدایی بود فکر کنم آخه شوهرش اسپرماکس خیلی کم بود الان دوتا نازگل داره اسم یکیش فاطمه یکی هم زهرا با اینکه تو روستای دور افتاده ای هستیم ولی عاشق بچه هاشه چ ربطی داره نه ماه تو شکمش بوده بعدشم بهتر از اینکه همش غصه بخوره و زندگیشو دو دستی تحویل دیگران بده
اصلاح سبک زندگی واقعا تاثیر گذاره . ورزش . تغذیه . دوری از اشعه موبایل و استرس
ببین اینارو همه میدونن خب ولی این مهمه که طبق مشکل شما باهاتون کار میشه من بازم میگم پیش کسی که ادعاش میشه نرو قبلش تحقیق کن ببین چند نفر ازش جواب گرفتن حتی کسایی که سقط مکرر داشتن علت سقط یا تخمک و اسپرم ضعیفه یا بدن مادر پس میزنه همه این ازمایش هارو ازتون میخوان بدون داروهای هورمونی و شیمیایی بدن جواب میده یکی دیگه هم که من خیلی استوری هاشو میبینم فرزانه تجری هست با اینا صحبت کن مشکلتو بگو
همه اینا به کنار که تلاشتو می کنی تا چهل روز هم صوت روضه حضرت علی اصغر بذار به نیت ایشون زیارت عاشورا بخون انقدر خانم ها جواب گرفتن خودم یکیش
بعدم اگه موند شاید روشای دیگه مثل تخمک اهدایی یا جنین اهدایی رو انتخاب کنم.
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....