2777
2789
طرز فکر من اینه .. دست خودم نیست .. افسرده شدم

چن سالته مگ اینهمه ناامیذی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من اصفهانم

دکتر زهرا شیروانی 

شیراز هست اینترنت بزن اسمش میاد بالا نوبت بگیر باهاش تلفنی صحبت کن به خدا از روز اول تا لحظه ای که بچه دنیا بیاد کامل پیگیر کاراته 

اصفهان هم که نزدیکه اگه لازم بود حضوری بری میتونی بری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرز فکر من اینه .. دست خودم نیست .. افسرده شدم

منم روحیه خیلی بدی دارم خیلی ضعیف شدم خیلی عصبی شدم ولی چون سرکارم خودمو خیلی مشغول میکنم‌ولی خدا نکنه یه روز بمونم خونه یاشب که میشه مث دیونه هام سخت واسه تخمک اهدایی بگیرم ولی بازم میگه تو بخوای انجام میدیم دیگه واقعا نمیدونم چی درست چی غلط میگه از فامیل خودت بگیر مطمن باشه ولی کسیو ندارم یه خواهر دارم اونم سنش بالاس

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
میدونی توام مثل من شدی اعتماد به نفست رو از دست دادی ولی پاشو و به حودت روحیه بده کلی کار های قشنگ ب ...

همسرم که کاری نداره . اون حتی هیچوقت برا طلاق نمیاد .. ولی من نمیخام تحمل کنم . دیگع تحمل درمان و دکتر ندارم . تحمل سقط ندارم . حرفای فامیلش .. میخام تا جوونم برم برا خودم . دلم براش میسوزه برا همین همه چیز به نام منه بهشم میدم . فقط برم 

2805
اینجام میشه . ولی خواهر من به سنش نمیخوره . گسیم ندارم دیگه

عزیزم اینستا فلورا تاجیک یا فلور تاجیک دقیق یادم نیست ولی همین بود برای اصلاح سبکه اصلا هم اصلاح سبک سخت نیست سخت تر از این شرایطی که توش هستی نیستی خیلیا ای وی اف جواب نگرفتن تنبلی تخمدان داشتن یا یه لوله داشتن یا اسپرم ضعیف بوده و .... ولی با سه ماه یا پنج ماه اصلاح سبک معجزه وار باردار شدن حتی کلی ماما هم هستن که این کار انجام بدن ولی قبل از هر چیز که ناامید بشی کسی انتخاب کن که بیمارهاش جواب گرفته باشن و رضایت زیاد داشته باشه طبق مزاجت مشکلت مدارک پزشکیت اصلاح سبک میشی من خیلی به این روش امید دارم حتی یه خانم پیام گذاشته بود که اخرین راهش رحم اجاره ای بود یا تخمک دقیق یادم نیست و خداروشکر تو چندماه باردار شده بود 

اینو امتحان کن مطمئنم میای خبر خوبو بهم میدی

اره . ولی همونام که میان ضعیفن .. قلب تشکیل نمیشه

این روزها حتی میگن دیگه ربات ها هم چندین سال بعد میتونن باردار بشن بعد شما نا امیدی 

امیدت به خدا باشه عزیزم دوباره شروع کن از خدا بخواه خدا همون خدایی که حضرت یحیی رو به حضرت ذکریا و همسرش بخشید

نمیدونم چقدر اعتقاد داری ولی اگر برات مقدوره برو حرم امام رضا و به ایشون توسل کن  از لحاظ روحی و روانی اروم میشی

منم روحیه خیلی بدی دارم خیلی ضعیف شدم خیلی عصبی شدم ولی چون سرکارم خودمو خیلی مشغول میکنم‌ولی خدا نک ...

نه از فامیل نگیر کار درستی نیست . حتی میگن طرف نبینی بهتره . 

دکتر زهرا شیروانی شیراز هست اینترنت بزن اسمش میاد بالا نوبت بگیر باهاش تلفنی صحبت کن به خدا از روز ا ...

من چندتا دکتر رفتم‌ولی همه یه حرف میزنن فقط اهدایی ذخیرم بشدت پایین واقعا دکتر خوبی هست 😞😞

این روزها حتی میگن دیگه ربات ها هم چندین سال بعد میتونن باردار بشن بعد شما نا امیدی امیدت به خدا باش ...

مرسی عزیزم . میدونی جوری شدم که دیگه دلم نمیخاد باردار بشم .. خیلی ضربه روحی خوردم از سقطام 

من چندتا دکتر رفتم‌ولی همه یه حرف میزنن فقط اهدایی ذخیرم بشدت پایین واقعا دکتر خوبی هست 😞😞

کلا این دکتره فقط خانمای پر خطر رو ویزیت میکنه بقیه رو که حاملگی عادی داشتن میفرسته برا زیر دستاش 

ویزیتش ۲۵۰ هست رب ساعت هم وقت داری تلفنی باهاش صحبت کن

نه از فامیل نگیر کار درستی نیست . حتی میگن طرف نبینی بهتره .

همسرم میگه. غریبه که چطور نکنه مشکل ژنتیکی داشته باشه ظاهرش چطوره از نظر روح‌روانی چطور بشناسیم خودمم تمام‌وجودم ترس ترس از این که خانوادش بفهمن فامیل بفهمن دیگه واسه مردن خوبم

بچه دارم میشم .. ولی میمیرن .. سقط میشن . میدونی از تست بارداری وحشت دارم . ازینه ک برم سونو بگه کیس ...

عزیزززمممم خیلیییی سخته چون از نزدیک یکیو دیدم اینطوری ولی طرف سبک زندگیشو تغییر داد الان یه پسر داره اصلا نا امید نباش به خدا توکل کن اون بالایی بهتر از هر کسی میدونه من چند سالی هست اقدامم ولی بچه دار نمیشم ولی باز نا امید نیستم مطمعنم خدا بهم بچه میده همون طور که به خواهر شوهرام بعد ۱۵ سال بچه داد هر سال میگم امسال میشه ولی نمیشه اما من میدونم که میشه مطمعنم توام مطمعن باش خدا یه جوری خودش سوپرایزت میکنه خواهر شوهر من کلی دوا و درمون کرد نشد آخرش هم بدون هیچ اقدامی بچه دار شد ۶روز پیشم دومیش رو آورد😍😍

قبلش با خودت کنار بیا . طرفم ادمی باشه تو خانوادش بیماری روانی یا مشکل ژنتیک نباشه . میتونی بگیری . همش بستگی به روح و روان خودت داره 

2810