2777
2789

چرا هیشکی به سوال بارداری جواب نمیده پس 

راجب همه چی مطلب هس تاپیک هس الا بارداری 

من هفت هفته و سه روزم دیروز شیاف پروژسترون استفاده کردم بخاطر کمر درد و دل درد پریودی 

نگرانم کسی بوده خودش استفاده کرده باشه ؟ شنبه نوبت دکتر دارم امروزم بذارم یا نه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیراگر خیلی نگرانید میتونید از اسنپ دکتر یا دکتر ساینا با یک متخصص زنان مشورت کنید خیال ...

سلام عزیزم خوبی 

عزیزم من چون هنوز سونو نرفتم ویزیت انلاین زیاد برام کاربردی نداره شنبه نوبت سونو دارم فقط خواستم ببینم امروزم شیاف بذارم یا نه چون میگن قطع یکباره اش خطر داره

سرخود استفاده کردی یا دکتر بهت داد؟ خونریزی داشتی؟

نه عزیزم یه ماما بهم گفت بذار ضرر نداره دردتو اروم میکنه جای بچرو سفت می‌کنه بعدش همون بهم گفت قطعش نکن ادامه بده تا بری دکتر 

لکه نداشتم درد داشتم

اشکال نداره چیز بدی نیست.من هر ۱۲ ساعت میزارم.روزی ۲تا.فقط مقعدی بزاری بهتره واژینال چون هی تحریک می ...

منم مقعدی گذاشتم عزیزم بنظرت همون یدونه گذاشتم دیگه نذارم خطر داره ؟؟

نه عزیزم یه ماما بهم گفت بذار ضرر نداره دردتو اروم میکنه جای بچرو سفت می‌کنه بعدش همون بهم گفت قطعش ...

ضرر که نداره اصولا برای لکه بینی و خونریزی خفیف تجویز میکنن،  چند تا تاحالا گذاشتی؟ اینجا هر کی از تجربه هاش میگه، واسه من دکتر تجویز کرده بود ، دو بار گذاشتم و دیگه نذاشته بودم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
2810