2777
2789
عنوان

📸من به جای این دختره دلم شکست(اسکرین شات)

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 70 پست
ولی کافیه اراده کنه برا رژیم راحت وزنش میاد پاییندوست من از اول تابستون تا حالا ۳۰ کیلو کم کرده فقط ...

همین دوست من اینقدر اعتماد به نفسش بالاست

اصلا یه چیز عجیبی

اصلا نه کسی بهش چیزی میگفت

نه براش مهم بود جالبه

که همیشه ما لاغرا رو مسخره می کرد

اصلا رو همه عیب میذاشت الا خودش😁

چاق ها هم دلسوز لاغرا هستنمن خودم لاغرم چه حرفا که نشنیدم در کل شعور ذاتیه

من می رفتم باشگاه بعد یه دختری بود چاق بود همه اش به من می گفت تو دیگه می خواهی استخوان هات آب کنی؟ 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب ادم هایی پیدا میشن ولی به دور از این بحث ها دقت کردید مدل های چاق زیادتر شدن و این برای این هست ...

نه راستش زیاد ندیدم مدل چاق.

درسته چاقی به شدت مضره. ولی خب نمیشه به دلیل مضر بودنش کلا همه چی براشون حذف و ممنوع بشه که.

اونا قطعا خودشون بیش از همه دلشون یه بدن نرمال میخواد.

نه راستش زیاد ندیدم مدل چاق.درسته چاقی به شدت مضره. ولی خب نمیشه به دلیل مضر بودنش کلا همه چی براشون ...

واقعا الان مثلا من فقط چن کیلو فقط اضافه وزن دارم هرکاری میکنم لاغر نمیشم غذام یه زره ولی همچنان اضافه وزن دارم همینم اینقدر حرف می‌شنوم 

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 

بعضی ها میگن تلنگر شاید باشه براش 

من درک نمیکنم تلنگر چی طرف خودش میدونه چرا بعضی ها فکر میکنن آینه توی خونه اونا نیست یا ...

من اصلا اینجور آدم ها رو درک نمیکنم 

من خودم قبلا اندامم خیلی خوب بود همیشه باشگاه بودم 

ژیمناستیک و شنا رو هم حرفه ای کار می‌کردم 

کنکوری شدم همش خونه بودم یکم چاق شدم حالا هی هر کسی منو میبینه میگه برو باشگاه چاق شدی و فلان 

واقعا الان مثلا من فقط چن کیلو فقط اضافه وزن دارم هرکاری میکنم لاغر نمیشم غذام یه زره ولی همچنان اضا ...

هر کی گفت سر بالا جواب بده 

من امتحان کردم الان هیچکس جرات نداره حرف بزنه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یا کلا از همکارا و دورو بری هام یکیشون میگفت تازه لباست گشاده جمش کن ببینم چقدری!!!

یه بار به من می گفتند یکم دیگه لاغر کنی می بینیم فقط یه مانتو خالی میاد سر کار و برمی گرده!  ولی خدایی اش خودمم خنده ام می گرفت !  آخه یه دوره واقعا لاغر سده بودم و همکارهام بهم لقمه می دادن می گفتند بخور یکم جون بگیری

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
بعضی ها میگن تلنگر شاید باشه براش من درک نمیکنم تلنگر چی طرف خودش میدونه چرا بعضی ها فکر میکنن آینه ...

کاملا با شما موافقم

طرف خودش قطعا بیشتر از بقیه دلسوزه برای خودش. ولی انگار هیچ وقت این مشکل رو نکشیدن یه عده.

هر کی گفت سر بالا جواب بده من امتحان کردم الان هیچکس جرات نداره حرف بزنه

منم جواب میدم ولی خیلی پررو تشریف دارن 

برادرام از همه بدترن البته

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
2810