2777
2789
عنوان

📸من به جای این دختره دلم شکست(اسکرین شات)

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست

بعضی بلاگرا دوست دارن که مورد هیت قرار گرفتن باشن

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

کاملا با شما موافقمطرف خودش قطعا بیشتر از بقیه دلسوزه برای خودش. ولی انگار هیچ وقت این مشکل رو نکشید ...

دقیقا 

مثل من خودم میدونم چاق شدم چرا بقیه به من باید بگن برو باشگاه خودم حالیم نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جواب میدم ولی خیلی پررو تشریف دارن برادرام از همه بدترن البته

خوارم بعد یکسال اومد خونمون میگه لاغر کن حالا خودش قد بشکه است ها گفتم از اون قصابی تو استخوان میخری من گوشت میخرم 

به یکی گفتم مگه قراره سوار تو بشم غصه میخوری(منظورم این بود بلانسبت شما تو خری که میگی)

بقیه بار هم به یکی گفتم برعکس تو به من خیلی خوش میگذره 

همه لال شدن

جواب زیاده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2805
خوارم بعد یکسال اومد خونمون میگه لاغر کن حالا خودش قد بشکه است ها گفتم از اون قصابی تو استخوان میخری ...

واقعا فکر میکنن نمیدونن ما خودمو متوجه خودمون هستیم فقط میخوان فضولی کنن

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
نه راستش زیاد ندیدم مدل چاق.درسته چاقی به شدت مضره. ولی خب نمیشه به دلیل مضر بودنش کلا همه چی براشون ...

جدیدا زیاد شده و کلا میخوان عادی بشه خیلی هاشون تا الان بخاطر بیماری فوت شدن  حتی یک مدل چاق هم بود اسمش رو متاسفانه در خاطر ندارم اما میگفت بخاطر سلامتیش میخواد لاغر شه 

بله درسته بنده خودم اضافه وزن دارم و این دغدغه هارو میفهمم  الان اکثر مردم حداقل اضافه وزن رو دارن اما یک چیپزی باب شده جدیدا که میگن خودت رو تغییر نده نمیدونم مشکل روانی داری یا فلانی تو همینی که هستی و همچین جملاتی همه جیز حالت تفریط و افراط به خودش گرفته

به نظرم با یک مدت رژیم اصولی و اراده قوی میتونن به وزن ایده آل برسن البته بحث افرادی مشکلاتشون فراتر از این حرف ها هست جداست  

دقیقا مثل من خودم میدونم چاق شدم چرا بقیه به من باید بگن برو باشگاه خودم حالیم نمیشه

اره نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن مثلا من کورم خودم نمیبینم بقیه باید بهم یادآوری کنن لاغرم یا هیچی ندارم بخورم