2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 55 پست
خب من خواستگار دارم وقتی خانواده اجازه نمیدن 🤦🏻‍♀️💔فقط موندم تا کی ...تا کی قراره این روند ادامه ...

خب حرف حسابشون چیه خانواده منم همین طور بودن دیگ نشستم با گریه جلوشون  حرف دلمو زدم دیگ‌ اونام راضی شدن درست میشع غصه نخور

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

مگه موقعیتش چطور بود راضی نشدنخیلی ناراحت شدم🥲دختر عموت هم بخدا حقققق داره

خونه نداشت ( البته نمی‌دونم ملاک بابام دقیقا چی بوده که ردش کرده )

ولی ماشین رو داشت 

قیافه 

اخلاق 

خانواده خوب 

سنش هم ۲۵ یا ۲۶ هست 

البته بابام خدا شاهده بابام بعضی وقتا 

مامانم بهش میگه که من خواستگار دارم  اصلا نمیپرسه کی هست😐

میگه نه 

یا وقتی میگه فلانی 

میگه فلانی چی تو خودش دیده   کی دیگه بهش دختر میده 

بابای من منتظره شاهزاده با اسب سفید بیاد جلو خونمون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من کلا اخلاقمو عوض نکردم من همینم اکثرا جدیم ولی بینش شوخ طبعی هم دارم ولی کلا با پسرا معاشرت ند ...

اجی تو منی یا من توووو من با این اخلاقم با یه نفر نبودم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خونه نداشت ( البته نمی‌دونم ملاک بابام دقیقا چی بوده که ردش کرده )ولی ماشین رو داشت قیافه اخلاق خانو ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم تو چند سالته؟ بهشون بگو ک میاز داری بشناسیشون شاید اخلاقی خوب باشن همیشه ملاک که ثروت نیست

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
2805
عزیزم واقعا ناراحت شدم تو چند سالته؟ بهشون بگو ک میاز داری بشناسیشون شاید اخلاقی خوب باشن همیشه ملاک ...

۲۰ 

من ۱۸ سالم بود و کنکور داشتم یه خواستگار برام اومد 

اونم از بس اصرار داشتن که بیان هی زنگ میزدن 

دیگه من فهمیدم 

بابام گفت حالا مگه خودش چی میگه ( یعنی من )

یه جوری گفت اصلا خجالت کشیدم 

البته کنکور هم داشتم سال اول بود 

گفتم 

من می‌خوام درس بخونم کاش لال میشدم 

دیگه بعد از اون فکر میکنم بابام انقد سختگیر تر شد 🤦🏻‍♀️

اجی تو منی یا من توووو من با این اخلاقم با یه نفر نبودم

تو چندسالته من ۲۱ اوناییم ک گفتن باب میلم نبودن هیچوقت رل نزدم

ولی یکی بود چندسال ازش خوشم میومد میدونستم اونم منو دوس داره ولی از ترس نگفت همه بهم میگفتن تو ازش خیلی خوشگل ترو سرتری  میگفتن اون قیافه نداره 

احساس میکنم همینا باعث شد نگه منم باهاش در ظاهر جدی سرسنگین بودم ولی وقتی میدیمش توی قلبم ۱۰۰۰تا میزد 

ولی اینا قانعم نکرد همش میگم حتما اونقد دوسم نداشت وگرنه میگفت 

هیچوقتم نبخشیدمش من روش حساب کرده بودم

۲۰ من ۱۸ سالم بود و کنکور داشتم یه خواستگار برام اومد اونم از بس اصرار داشتن که بیان هی زنگ میزدن دی ...

عزیزم هنوزز سنی هم نداری همسنیم تقریبا 🥺الان چیکار میکنی درس میخونی یا نه؟ خب اخه18ساله هم سنش کمه میدونی ولی باز الان بهتره

تو چندسالته من ۲۱ اوناییم ک گفتن باب میلم نبودن هیچوقت رل نزدمولی یکی بود چندسال ازش خوشم میومد میدو ...

من 20سالمه من کلا اهل این چیزا نبودم حالا چ طرف خوشم میومد چ نمیومد

تو چیکار بقیه داری وقتی حست باهاش خوبه دوست میشدین

من 20سالمه من کلا اهل این چیزا نبودم حالا چ طرف خوشم میومد چ نمیومدتو چیکار بقیه داری وقتی حست باهاش ...

من نظر بقیه برام مهم نبود تو احساسم تاثیری نداش مهم خودش بود ک علاقشو ازم مخفی میکرد وقتی اون نمیگفت من چجوری باهاش دوس میشدم😕

من نظر بقیه برام مهم نبود تو احساسم تاثیری نداش مهم خودش بود ک علاقشو ازم مخفی میکرد وقتی اون نمیگفت ...

ای خدا پس فایده ای نداره اگ اون پیش قدم نمیشد