2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 55 پست
به خدا دیگه خسته شدم یکی از خواستگارم کسی بود که همیشه دوسش داشتم ولی حتی به زبون نیاورده بودم هیچ و ...

وایییییی الان اونی ک دوسش داشتی چیشد

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
والا که میدم بلا ک میرماونا میگن تو مشکلی نداری صبر کن رو رشد خودت کار کن ولی میگم آدم ی گنجایشی دار ...

راست میگی ولی واقعا الان خیلی از پسرا قصد ازدواج ندارن یا به خاطر شرایط اقتصادی و جامعه میترسن پا پیش بزارن...در حال حاضر افرادی که خیلی مذهبی و سنتی اند یا خانواده خیلی پولدار و سطح بالا دارن خیلی خواستگار دارن...یه عده از دخترا هم با لوندی دوست پسرو رو تبدیل به شوهر میکنن...وگرنه خواستگار کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا که میدم بلا ک میرماونا میگن تو مشکلی نداری صبر کن رو رشد خودت کار کن ولی میگم آدم ی گنجایشی دار ...

عشام برو داخل سایت آدم و حوا اسم نویسی کن انشالله ی مردخب پیدا میشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

پسری که میتونه با صد تومن کافه کلی دخترو خام کنه مگه دیوونس بیا صد ها میلیون بده تا فقط به یه نفر متعهد باشه

بخاطر روابط غیر شرعی آمار ازدواج و فرزندآوری به شدت اومده پایین

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

آداب معاشرت خوبه با آدمش هم خوش برخوردم

شاید چون خیلی خفنی کسی جرات نمیکنه بیاد جلو 

من خودم بعضی وقتا متوجه میشم ی کسایی ازم‌خوششون میاد وای جرات ندارن بیان جلو 

البته من بیشتر ادم جدی سردیم کلا درونگرام

منم   مثل  تو    ولی میدونم   بختمو  بستن   

الانم  باز دعا ریختن  دم درمون

راست میگی ولی واقعا الان خیلی از پسرا قصد ازدواج ندارن یا به خاطر شرایط اقتصادی و جامعه میترسن پا پی ...

اخه همون پولدارها هم رفتن سراغ دختربازی ، نمیان کسی رو بگیرن 

طرف خونه مامانش میخوره میخوابه یکی اون بیرون تمکین جنسیش میکنه برای چی خودشو بندازه تو محدودیت یک همسری و وظایف متاهلی؟ 

شاید چون خیلی خفنی کسی جرات نمیکنه بیاد جلو من خودم بعضی وقتا متوجه میشم ی کسایی ازم‌خوششون میاد وای ...

وای ب قران همینه من تازه نخ ها هم نمیگیرم🥲

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
وایییییی الان اونی ک دوسش داشتی چیشد

🥲نامزدی هست 

والا مشخص بود پسر به این خوبی خواستگاری هر دختری می‌رفت سریع قبول می‌کردن 

نمی‌دونم خانواده من چه فکری میکنن 🙂

دختر عموم هم شرایط منو داره  

میگه من هیچ وقت خانواده ام رو نمی‌بخشم 

می‌دونم می‌خوان به صلاح من تصمیم بگیرن ولی در واقع دارن با زندگی و آینده من بازی میکنن 

🥲نامزدی هست والا مشخص بود پسر به این خوبی خواستگاری هر دختری می‌رفت سریع قبول می‌کردن نمی‌دونم خانو ...

مگه موقعیتش چطور بود راضی نشدن

خیلی ناراحت شدم🥲

دختر عموت هم بخدا حقققق داره 

منم مثل تو ولی میدونم بختمو بستن الانم باز دعا ریختن دم درمون

اول اینک همه چی دست خدا هست حتی اون دعایی ک قراره جادو کنه دوما اینک ادرار بچه پسره زیر ۷ سال رو بریز جلوی در خونتون بعد اسپند دود کن چهارقل بخون آیت الکرسی بخون سوره تکویر و بقره رو بذار تو خونه این کارا خونه رو پاکسازی میکنه و دعا جادو و جنبل نمیگیره

🥲نامزدی هست والا مشخص بود پسر به این خوبی خواستگاری هر دختری می‌رفت سریع قبول می‌کردن نمی‌دونم خانو ...

نفسی برو داخل سایت و آدم و حوا اسک نویسی کن ی مرد خب انشالله پیدا میشع

اخه همون پولدارها هم رفتن سراغ دختربازی ، نمیان کسی رو بگیرن طرف خونه مامانش میخوره میخوابه یکی اون ...

اره دیگه تا وقتی دخترا دم دست باشن کسی حاضر نیست زن بگیره و زیر بار این همه مسئولیت تو این گرونی بره

نفسی برو داخل سایت و آدم و حوا اسک نویسی کن ی مرد خب انشالله پیدا میشع

خب من خواستگار دارم وقتی خانواده اجازه نمیدن 🤦🏻‍♀️💔

فقط موندم تا کی ...

تا کی قراره این روند ادامه پیدا کنه 

وای ب قران همینه من تازه نخ ها هم نمیگیرم🥲

ولی من کلا اخلاقمو عوض نکردم من همینم اکثرا جدیم ولی بینش شوخ طبعی هم دارم ولی کلا با پسرا معاشرت ندارم 

میگم اگ کسی واقعا دوسم داشته باشه جسارت ب خرج میده میاد جلو اگه اون ترسیده دیگه بی عرضگی خودشه ب من ربطی نداره

پسرا فک میکنن اگ بگن من الان میرینم بهشون در صورتی ک اینجوری نیستم🤣🤣

2810