2777
2789

جلوی در مدرسه از  ۳ هفته قبل ک منو دیده قدش کوتاه اولیش بدنش مو داره دومی ابروهاش پرپشت یکم پیوندی سومی

و صداش لهجه داره چهارمی عینک میزنه پنجمی موهاش کف سرش چسبیده رو به بالا ششمی

به من میگه عاشقتم میشه نامزدم بشی میگم مزاحمم نشو حالم ازت بهم میخوره میگه مهم اینه من دوستت دارن اوووقققققق 

به قرآن حاضرم با ۷۰ ساله دوست شم با اون نه  هر روز جلوی در مدرسه منو گیر میاره این حرف هارو میزنه پیش دوستام بهم میگه عاشق چشات و لبات شدم خب ب K.. مردک ۲۴ سالشه چجوری از شرش خلاص شم پلیس و اینا گفتم کاری نکردن 

خیلی ازش بدم میاد

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌 ✍️....️ 

یاد مزاحمتای دهه ۸۰ افتادم جلو مدرسه میدیدن تیکه مینداختن عروس ننم میشی

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قیافه بنده خدارو مسخره میکنی به شما چه خصوصیات قیافه اش چیه 

هرجورم باشه برای خانواده‌اش عزیزه

کارتون زشته که مسخره میکنید ها

حالا یه نفر افتاده دنبالتون چرا از خودتون در میاین بنده خدارو زیر پاتون میذارین

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

چرا قیافه بنده خدارو مسخره میکنی به شما چه خصوصیات قیافه اش چیه هرجورم باشه برای خانواده‌اش عزیزهکار ...

نمیدونی که چکار کرده و چشکلی هست

تو بچه مدرسه ای هستی حتی اگر از همه نظر عالی بود بازم الان وقت رابطه و ازدواج نیستبه مامان و بابات ب ...

خودمم همین رو میگم

اولی دومی سومی چهارمی ... تا فردا صبح خاطر خواهات صف کشیدن؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

هيچ‌وقت کسی مزاحم من نشده.دوحالت داره، یا همیشه مثل سگ اخم کردم.یا جذابیتی نداشتم.😂

دقیقا مننن همیشه تو این فکرم چرا ب غیر همسرم چرا کسی عاشقم نبود اینجور مزاحمم بشه

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه 
2810