2777
2789
عنوان

متاهل هااااااا فقط ‼️‼️اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست
ببین قرار نیس رابطه داشته باشی ولی شیطنت کن بزار رو ذوق باشه خودتو بیمار شدنی هم مریض نشون نده مردا ...

بقیه اطرافیانم هم میگن چقدر زود به زود مریض میشی چیکار کنم خب بدنم ضعیفه بخدا خودمم دوست ندارم مریض بشم اینقدر 

نه بابا خودش طبع منو می‌شناسه از این فکرا نمیکنهنمیدونم چطوری مطرحش کنم این ناراختیدامرومو که از شأن ...

اتفاقا به روش نیار تاعادی نشه بدترین چیز اینه که هی به مردادبگیم منو دیگه دوست نداری مثل سابق نیستی یادیگه واست مهم نیستم بااین حرفها شان خودتونو پایین میارید اتفاقا بهش بقبولونیدکه توی هر شرایطی جذاب و دوست داشتنی ومهم هستید تا باورتون کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسایل مالی واسه همه هست شما تنها نیستی.. با سیاست عمل کن. به همسرت حس قدرت بده و هیچوقت امیدتو به خد ...

می‌دونی راستش دلم نمی‌کشه ... چیکار کنم دلم بکشه باهاش عاشقانه رفتار کنم.؟؟

احساس میکنم نسبت به همه چی خنثی هستم چیکار کنم انرژی و انگیزم برکرده ...

اتفاقا به روش نیار تاعادی نشه بدترین چیز اینه که هی به مردادبگیم منو دیگه دوست نداری مثل سابق نیستی ...

اره درست میگی 

این مدت همش به روش آوردم که دیگه مثل قبل نیستی 

2805
نمیدونم احساس میکنم دیگه مثل قبل براش اهمیت نداره جزییات ... انکار جدیدا خود خواه شده کلا

عزیزم میدونم چی میگی درکت میکنم ولی فعلا سعی کن به چیزای مهمتری تمرکز کنی مثل آیندتون....بازم میگم اگه آزارت میده حتما بهش بگو شاید دلیلی داره.... هرچند این روزا تو این اقتصاد همه پریشونن

واقعا ؟ اره اتفاقا جدیدا خیلی مشکلات مالیش زیاد شده ولی واقعا خیلییییی سرد شده آدمی که سرفه میکردم ح ...

عزیزم اونم آدمه مشکلات خودشوداره.مردا بعضی وقتا ازما زنا خیلی شکننده ترمیشن خصوصااگه مسئله ی پول باشع.حالا رفتی زیریه سقف بیشتر حرفمو درک میکنی.فقط بدون توخیلی باید بهش روحیه بدی نگا ب سن و سال و ریش وسبیلش نکن باورکن خیلی وقتا مثله بچه هامیشن وباید بغلشون کنی دلداریشون بدی😄

اره درست میگی این مدت همش به روش آوردم که دیگه مثل قبل نیستی

کاری کن فکر کنهبرای تو ازهمه چیز مهمتره وخیلی دوسش داری ولی آویزون نباش باوقار باش بزار بدونه اولویتت فقط شوهرته 

عزیزم اونم آدمه مشکلات خودشوداره.مردا بعضی وقتا ازما زنا خیلی شکننده ترمیشن خصوصااگه مسئله ی پول باش ...

اره می‌دونم میشناسمش ...

ولی خواهر راستشو بخوای روحیه خودم داغونه یهجوری دلم نمی‌کشه باهاش خوب باشم متوجه حرفم میشی؟

انکار دیگه انرژی قبل رو ندارم 

به شدت سرد شدم حتی از نظر جنس.ی

قبلا خیلی شیطون بودم می‌خندیدم قربون صدقه میرفتم ناز میکردم الان یه جوری شدم که به اون رفتار هام میگم اوسکول بازی 

نمیدونم چرا اینطوری شدم 

اول باید خودمو درست کنم تا بتونم حال اون خوب کنم

می‌دونی راستش دلم نمی‌کشه ... چیکار کنم دلم بکشه باهاش عاشقانه رفتار کنم.؟؟احساس میکنم نسبت به همه چ ...

بنظرم یه روز تفریحی برین بیرون پیکنیک بشینین حرفاتون رو بزنید اگر گله هست حرفاتو حضوری بزن نزار هیچی توی دلت بمونه.. به این فکر کن اون داره تماااام تلاششو واسه تو و عاقبت بخیر شدن هردوتون میکنه.. ببین اگر رابطه کامل ندارید اما همون رابطه کم هم براش دلبری کن یجورایی شما زنی باید با سیاست مردتو توی مشت خودت داشته باشی از نظر حرف و رابطه شما بیشترین تاثیر رو داری براش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم یه روز تفریحی برین بیرون پیکنیک بشینین حرفاتون رو بزنید اگر گله هست حرفاتو حضوری بزن نزار هیچی ...

همین دیگه 

قبلا یه  جمله برای اعتراض و گله کافی بود الان میشینم سخنرانی میکنم میبینم اصلا نمیشنوه انکار متوجه نیست 

اره می‌دونم میشناسمش ...ولی خواهر راستشو بخوای روحیه خودم داغونه یهجوری دلم نمی‌کشه باهاش خوب باشم م ...

درکت میکنم.ولی هرچی بشینی وفکروخیال کنی بدترمیشه.پاشوآرایش کن یه آهنگ شادبذار برقص حتی ب زور بعدش میبینی حالت بهترشده توالان توقشنگترین دورانه زندگیتی چرابایدبذاری با غصه بگذره.کاری کن آینده خاطره های خوب یادت بیاد باهم بریدسینما فیلم طنزببینید بریدشهربازی خیلی کارامیشه کرد ک ازاین حال بیرون بیای

درکت میکنم.ولی هرچی بشینی وفکروخیال کنی بدترمیشه.پاشوآرایش کن یه آهنگ شادبذار برقص حتی ب زور بعدش می ...

🥺نکنه افسرده شدم 

چون هرکاری میکنم خوب نمیشم دوماهه اینطوریم 

همین دیگه قبلا یه جمله برای اعتراض و گله کافی بود الان میشینم سخنرانی میکنم میبینم اصلا نمیشنوه انک ...

فکر کنم زیاد گفتی گوشاش پر شده.. یکم تغیر رویه بده ولی سرد نشو. که آسیب بزرگی میزنه به زندگیتون. کلا عقد همینجوره چون رابطه هم نیست دیگه بدتر میگذره.. انشالله زودتر جشن بگیرید برین سر خونه زندگیتون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810