2777
2789
عنوان

متاهل هااااااا فقط ‼️‼️اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست

[QUOTE=361435604]کاملا معمولی هستین از نظرمن [/QUOTE

پس چرا قبلا خیلی مهربون تر بود 

قبلا همیشه می‌دیدم حال نداشته باشم الویتش حالمه

طاقت قهر نداشت ...

پوف شاید حساس شدم نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله آیی ها خودم بودم

ببین گلم من خیلیم صمیمیت دیدم توپیاماش ولی خب اگه خودت همچین حسی داری اینوبدون ک تودوران عقد خیلی مشغله ی فکری مردا بالاس درمورد مراسم و خرید وبحث باخانواده و...تازه امکان داره محل کارش مشکلی پیش اومده باشه که فکرش درگیره تواصلا ب دلت بدراه نده.زمانه نامزدیم یه کم زیادی طولانی شده کلافه ش کرده.توسعی کن وقتی پیشته خوشحالش کنی

بنظرم روی خیلی از حرفا زوم نکن و کشش نده دوران عقد رو بر اساس شناخت بزار سعی کن اخلاقشو. بیشتر در مواجه با مسائل بسنجی.. همیشه بفکر رابطه نباش.. اون در زمان خودش اتفاق میوفته... الان بهترین موقع شناخت رفتارهای مهمترش. که چقد به شما و روحیاتت اهمیت بده.. رابطه هم بوقت خودش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
[QUOTE=361435604]کاملا معمولی هستین از نظرمن [/QUOTEپس چرا قبلا خیلی مهربون تر بود قبلا همیشه می‌دید ...

نه ربطی نداره الکی حساس شدی آدما که همیشه مثل هم نیستن و یه حرف رو نمیزنن 

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
یعنی گفته به زور انجام میده

خب آفرین منظور منم همینه 

میگم آدمی که قبلاً میدید یه ذره ناراحتم کل حسش می‌پرید می‌گفت نه اینطوری حال نمی‌ده و این حرفا 

الان این حرف زد من یه جوری شدم میگم نکنه واقعا سرد شده 

بنظرم روی خیلی از حرفا زوم نکن و کشش نده دوران عقد رو بر اساس شناخت بزار سعی کن اخلاقشو. بیشتر در مو ...

عزیزم ما رابطه کامل نداریم اصلا . پله فکر رابطه هم نیستم دیشب حرفش شد

دقیقا بخاطر شناخت روحیاتش اینحا گذاشتم نظر بدید 

چون جدیدا عوض شده خیلی بی حوصله و سرده 

مشکل مالی داره ها ولی آخه دیگه اینقدر سرد؟ یه چیزایی یادش رفته اصلا مریض میشم اصلا فراموش می‌کنه قبلا سرفه میکردم مثل اورژانس میومد

خب آفرین منظور منم همینه میگم آدمی که قبلاً میدید یه ذره ناراحتم کل حسش می‌پرید می‌گفت نه اینطوری حا ...

به دل نگیر عزیزم خواسته همینجوری یه چیزی بگه عکس العملت روببینه حساس نشو اگه درعمل انجام بده باز یه چیزی جای بحث داره

ببین گلم من خیلیم صمیمیت دیدم توپیاماش ولی خب اگه خودت همچین حسی داری اینوبدون ک تودوران عقد خیلی مش ...

واقعا ؟ اره اتفاقا جدیدا خیلی مشکلات مالیش زیاد شده 

ولی واقعا خیلییییی سرد شده آدمی که سرفه میکردم حیکرش کباب میشد الان اصلا فراموش می‌کنه مریضم انکار نه انگار 

2810