2777
2789
عنوان

متاهل هااااااا فقط ‼️‼️اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 86 پست
همین دیگه قبلا یه جمله برای اعتراض و گله کافی بود الان میشینم سخنرانی میکنم میبینم اصلا نمیشنوه انک ...

این جمله رو ازمن داشته باش آدما ازصحبتای طولانی وگله ونصیحت فرارین.اگه مسئله ی مهمی نیس بگذرازش

این جمله رو ازمن داشته باش آدما ازصحبتای طولانی وگله ونصیحت فرارین.اگه مسئله ی مهمی نیس بگذرازش

مسئله جدیدی نیست بهش میگم عوض شدی و براش مثال میزنم قبلا چطوری بوده الان چطوریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسئله جدیدی نیست بهش میگم عوض شدی و براش مثال میزنم قبلا چطوری بوده الان چطوریه

یه بارگفتی فایده نداشت دیگ نگو.خودتم چون میگی دوماهه حالت خوب نیس رو رفتاراونم تاثیرگذاشته.درست میشه فکرخودتو الکی مشغول کردی.تونستی یه چکاپ بده کم خون نباشی یا ویتامینت کم نباشه.سردیم نخور مثله دوغ و ماست وترشی 

2805
چطوری مثلا مثال میزنی

ببین عزیزم زیادی به مردادبچسبی و آزادی شونو بگیری که حتی یه دستشویی رفتن هم زهر مارشون بشه و راه به راه بی وقت وبیموقع بوسش کنی میشی آویزون وزود خستش می‌کنی باوقار یعنی توی ابراز محبت گزیده و سنگین رفتار کنی کنارهم توی خلوت عاشقانه داشته باشی توی جمع بامحبت بدون سبکی ودست درازی بشینی کنارش اسمشو سنگین صدابزنی شوخی های سبک و پشت هم وبی موقع نداشته باشی همیشه یه لبخند ملیح روی لبت باشه شیک بپوشی خوش بو باشی دایم غر نزنید گلایه نکنی قهرکه بدترین سمه زندگی هست  بیست وچهاری بهش زنگ و پیام ندی بزاری یه نفس بکشه زنگ که بهت زد زنگش بزنی نمیتونم تاشب بنویسم ولی خسته میشم خوشکلم خلاصه رعایت کن اشتباه دخترا اینه که تا نامزد میشن تومحبت وعشق زیاده روی میکنن وازیه جایی دیگه خودشونم نمیکشن وخسته میشن سرد میشن اگه ازاول تعادل داشته باشند همش رفتارشان خانمانه وجذابه عزیزم

ببین عزیزم زیادی به مردادبچسبی و آزادی شونو بگیری که حتی یه دستشویی رفتن هم زهر مارشون بشه و راه به ...

نه عزیزم مشکل من اینه هیچوقت نتونستم زیاده روی کنم نامزدم کمبود توجه داره از سمت من😂

نه عزیزم مشکل من اینه هیچوقت نتونستم زیاده روی کنم نامزدم کمبود توجه داره از سمت من😂

پس تغییر رویه بده براش اونی باش که دوست داره یه خانم عاشق وجذاب وبدون غرزدن ومدام گله کردن

پس تغییر رویه بده براش اونی باش که دوست داره یه خانم عاشق وجذاب وبدون غرزدن ومدام گله کردن

مرسی از راهنمایی هات گلم خدا خیرتون بده اینقدر دلسوزانه صحبت کردید