به همسرتون میگید بهش بگه برای اینکه یه کار خوب براش پیدا کنه که هم شرایط شغلیش عالیه و هم حقوق و مزایای خوب داره، این امکان هم بدید که طرف ممکنه اقدامی نکنه و البته همسرتون هم با اون طرف راحت نیست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا.با افراد راس مملکت سر و کار داشت.هیچچچچچ کاری واسه هیچکدوم از خواهرزاده هاش نکرد.
ما هم یه همچین موردی داریم
میگه اگر بخواهیم برای یه کار به یکی از همکارها رو بزنم
مدیون میشم
و باید برای جبران کاری برای همکارم انجام بدم که شاید درست نباشه
پس هيچ وقت از من چیزی نخواهید که مدیون کسی باشم
بنظرم کار داییت درسته ✔️
🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.
این افراد کاری واسه آدم نمیکنن.حالا خواستی رو بزن.از این موارد ما تو فامیل داشتیم.دیگه از دایی آدم ن ...
آره هست داداش آدم برادر شوهرم خیلی پولدار بود برای پولدار شدنش هم کل ارث پدری مادری رو بالا کشیده بود با ی تلفن میتونست برای شوهرم بهترین شغل رو دست و پا کنه
بنظرت چیکار کرد؟ کار ک براش درست نکرد هیچ باعث شد از کاری هم ک داشت بیرونش کنن
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم