2777
2789
عنوان

خونه مو ساس زده کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست
دیگه عزیزم این خیلی واجبه شده از نون شبتونم واجب تره نمیشه ک با اونا زندگی کنی شده از یکی قرض کن یا ...

خودمم تو همین فکرم 😔از دار دنیا کلا یه جفت گوشواره دارم اونم بفروشم ...خدایا این چی بود آخه..بعدش چجوری همه چیو بشورم دست تنها 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراغ قوه انداختم سه تا پیدا کردم با عکس تو نت مطابقت داشت

اگه ساس باشه خونه رو سم پاشی باید کنی سه روز باید پلمپ بشه. بعدشم که اومدی خونه همه چیو باید بشوری. لای درزا رو بگیری... اون تشکت هم تمیز کنی که لاشون ساس نباشه. خیلی سخته ریشه کن کردن ساس. 

وای یاد خودم افتادم برو تمام تلپیک های چندین ماه پیش منو بخون ولی دراخر فهمیدم کک بود ساس وحشتناکه

کک دیدم میدونم کک نیست، منم ار خونه یکی گرفتم خاک بر سرش نگفت ساس داریم با اینکه میدونست

2805
خودمم تو همین فکرم 😔از دار دنیا کلا یه جفت گوشواره دارم اونم بفروشم ...خدایا این چی بود آخه..بعدش چ ...

قربونت برم به بعدش فکر کن که خونه زندگیت تمیز میشه یه جور خونه تکونی قبل عیدم میشه ناراحت نباش یه هفته وقت بزار عوضش همه چی تمیز میشه🤩

اول لباساتونو میشورید با اب داغ 

خشک شد ، به اندازه نیاز لباس سر دست بذارید بقیش قرنطینه بشه تو پلاستیکای بزرگ و چسب بزنید درش رو 

دوم پتو هارو بشورید و بذارید تو افتاب یکی دو روز 

روبالشی ها هم چک کنید اگر زیپ دارن ممکنه ساس اونجا باشه 

بشورید همشو 

وسایل چوبی و پشتشون رو چک کنید 

کمدها . تختخواب .. کیف کتاب . کابینت ها و چارچوب دراتاقا و درز های دیوار.. زیر فرش و زیر و پشت مبل و جاهای تاریک مبل و دوخت هاش..

یه اسپری ساس کش از جایی که وسایل دامپزشکی میفروشن تهیه کنید شبا اسپری کنید گوشه کنار خونه رو 

گرچه ب این سم مقاومن تاحدودی ولی اگر سم یا پمادی چیزی بود اونم بگیرید خیلی گرون نیستن

جارو کنید همیشه مخصوصا زیر فرشارو 

با همینکارا خیلی کم میشن و بعدش تمام 

درسته روح و روان ادم به هم میریزه ولی نمیشه دست رو دست گذاشت

ما با همینکارا ساسو ریشه کن کردیم چندسال پیش برای دوبار 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اول لباساتونو میشورید با اب داغ خشک شد ، به اندازه نیاز لباس سر دست بذارید بقیش قرنطینه بشه تو پلاست ...

ممنون عزیزم ❤🙏 فردا شروع کنم توروخدا دعا کن ریشه کن بشه😔 تازه فهمیدم امکانش هست هنوز کم باشن و زود برن؟

ممنون عزیزم ❤🙏 فردا شروع کنم توروخدا دعا کن ریشه کن بشه😔 تازه فهمیدم امکانش هست هنوز کم باشن و زود ...

میگن وقتی ساس دیده میشه یعنی تکثیر شدن 

بعد شما ببخشید مدفوعشون رو ندیدید ک نقطه های سیاهه جایی ک چک کردید ؟ اگر دیدید اینم یعنی زیاد شدن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اول لباساتونو میشورید با اب داغ خشک شد ، به اندازه نیاز لباس سر دست بذارید بقیش قرنطینه بشه تو پلاست ...

اون سمی ک گفتم از لوازم دامپزشکیا تهیه گنید ضرر نداره برای کسی 

ولی سم کامن یا همچین چیزی هست فکر کنم اینو بخواید بزنید نباید تو خونه باشید 

میگن وقتی ساس دیده میشه یعنی تکثیر شدن بعد شما ببخشید مدفوعشون رو ندیدید ک نقطه های سیاهه جایی ک چک ...

نه هنوز جایی رو چک نکردم هوا روشن شه مبل و اینا رو ببینم فقط سر شب سه تا دونه ساس دیدم ..همیشه هم جاروبرقی میکشم زیر تشک مبل و زیر فرش رو میکشم چون بچه کوچیک دارم تند تند جارو میکنم تاحالا چیزی ندیدم 

نه هنوز جایی رو چک نکردم هوا روشن شه مبل و اینا رو ببینم فقط سر شب سه تا دونه ساس دیدم ..همیشه هم جا ...

۳ تا زیاده اینا زود تولیدمثل میکنن 🥲 

2810