2777
2789
عنوان

خونه مو ساس زده کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 42 پست
😔😭😭

تموم میشه عزیزم فقط گفتم باید تا چندهفته مدام پیگیرش باشی و چک کنی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم میشه عزیزم فقط گفتم باید تا چندهفته مدام پیگیرش باشی و چک کنی

ممنون خدا خیرت بده واقعا نمیدونستم از کجا شروع کنم از پستت اسکرین گرفتم انجام بدم ..انشالله با اینکارا ریشه کن بشه دعا کن برام من کسیو ندارم

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
ممنون خدا خیرت بده واقعا نمیدونستم از کجا شروع کنم از پستت اسکرین گرفتم انجام بدم ..انشالله با اینکا ...

قربونت خوشحالم کمک کوچیکی ازم براومد .. 

تازه من جهازم تو خونه مامانم بود انقدر میترسیدم ساس بگیرن همش اسپری میکردم اون اطرافو .. خداروشکر ساس ب خونه خودم منتقل نشد .. ما از یه خانواده ای هم گال گرفتیم هم ساس.. گال باعث خارش شدید بدن میشه ارامش نداشتیم دیگه .. کل لباسامم با دمای ۹۵ درجه شستم ولی دمای ۶۰ هم خوبه .. ۹۵ برای لباسا خوب نیست .. 

خدا کمکتون کنه عزیزم مطمئنم اینکارایی ک گفتمو انجام بدید ریشه کن میشن .. هر ساسی هم دیدید بکشید 

ببینید کمد کهنه یا وسیله دیگه دارید اخه ساس میگیرن اینا بیشتر بقیه وسایلا .. ما مبلو انداختیم دور و دراورمون رو اون زمان 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805
الان مبلا رو دیدم زیر چوبش رو‌چک کردم پر ساس بود به چه گندگی😔😔😭

ای وای 😢😢😢😢 کاش بندازید بره اگر در حد نو نیستن ..  بازم تو تاپیکا سرچ کنید شاید راهی باشه تمیز شه .. 😓 

ساس،  خود مصیبت و فاجعه و زلزله س.  

اگر زیاد شه  حتی اگر خونتو با وسایل داخلشم بکوبی  باز  از بین نمیره.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
الان مبلا رو دیدم زیر چوبش رو‌چک کردم پر ساس بود به چه گندگی😔😔😭

سرخود هم سم نزن.  مقاوم میشن.

سمپاش حرفه ای بیار

پولشم از زیر سنگم شده جور کن

چن سری باید تمدید شه سمپاشی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ساس، خود مصیبت و فاجعه و زلزله س. اگر زیاد شه حتی اگر خونتو با وسایل داخلشم بکوبی باز از بین نم ...

☹☹

شما ساس داشتین؟ اینایی که من دیدم خیلی درشتن اندازه یه پشه چاق هسنن 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

ساس توی دمای بالا میمیره

یه بخار شور از کسی قرض کن و همه جارو بخار شور بکش

تشک هارو ملافه هارو توی درز های تخت و پایه ها و همه درزهای خونه و در و خلاصه بگم میلیمیتر به میلیمتر خونه رو بخار شور بکش

بعدشم همه چیو با دمای بالا بشور

اولم از کمد لباس ها شروع‌ کن چون ظاهرا از لباس هاتون منتقل شده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
☹☹شما ساس داشتین؟ اینایی که من دیدم خیلی درشتن اندازه یه پشه چاق هسنن

نه خدانکنه. بلا به دور.  

اما شنیدم