2777
2789
عنوان

خونه مو ساس زده کمک😭😭

377 بازدید | 42 پست

چند روزه رو بدنم حای نیش میبینم امشب چراغ انداختم  رو تشک خودمو بچه م سه تا پیدا کردم 😭 از سرشب که فهمیدم از غصه نخوابیدم ...سه هفته پیش خونه یکی رفتیم بعدش گفت ساس دارن خدا لعنتش کنه ..فکر کنم آرون گرفتیم..الان چه غلطی کنم با بچه کوچیک و دست تنها بدون کمکی😔😔😔😔

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

باید یه ۲۴ ساعت خونه رو تخلیه کنی کل خونه مخصوصا رختخواب و پتو و... رو تارومار بزنی بعد کل لباسها رو هم بشوری من چندبار اینکار رو کردم واسه ما یه حشره ریزی بود کک من مردم تا ریشه کن شد 

باید یه ۲۴ ساعت خونه رو تخلیه کنی کل خونه مخصوصا رختخواب و پتو و... رو تارومار بزنی بعد کل لباسها رو ...

کک باز خوبه ساس اصلا ریشه کن نمیشه میگن به تارومار و... مقاومه

نه تکی هست و بعضا دوتایی

شاید ساس نیست. جای نیش ساس مثلثی هست. وقتی نگاه می‌کنی سه تا جای نیش به شکل مثلث هست.. 

حشرات ریز قهوه‌ای سوخته هست. لامپ رو که خاموش کنی میان بیرون نیش میزنند. زیر تشک نگاه کن اگه باشند عکس بگیر ازش. 

شاید ساس نیست. جای نیش ساس مثلثی هست. وقتی نگاه می‌کنی سه تا جای نیش به شکل مثلث هست.. حشرات ریز قهو ...

چراغ قوه انداختم سه تا پیدا کردم با عکس تو نت مطابقت داشت

2810