2777
2789
عنوان

لرهاوبختیاریا عاشق کبابیم 🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 155 پست

چه عجب

از کی کباب خوردن افتخار داره

اخه بقیه مردم ایران و دنیا نمیدونن کباب و گوشت چیه فقط شما لورا زرت زرت تاپیک میزنید ما گوشت میخوریم ما کباب میخوریم ینی اینقدر ندیده هستی یه کباب خوردن برات زیادیه؟ راستشو بگو برای اولین بار تو عمرت گوشت دیدی اومدی اینجا اعلام میکنی؟ 

ثانیا کجاری لور بودن افتخار داره اخه 

افتخار به دست انرد های ادمه اینکه ادم خوبی باشی و توزندگیت باتلاش و هوشت چیزیو به دست اورده باشی 

این حرفای چرت چیه میزتید خدایی خودتون مسخره میکنید

مخالف ریپ نزنه حوصله بحث ندارم هرچیم میگی خودتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دقیقا اون تاپیکم خیلیا سوختن دوستان کم بسوزید کمممم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

خیلی سوختن از گوشت خوردن ما 🤣🤣

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
چه عجباز کی کباب خوردن افتخار دارهاخه بقیه مردم ایران و دنیا نمیدونن کباب و گوشت چیه فقط شما لورا زر ...

عزیزم 

شرت کم ازتاپیکم برو بیرون حسود حسودهرگز نیاسود  چطه سوختی میخای زنگ بزنم اتش نشانی خاموشت کنه  مسخره پارازیت میندازی تو تاپیکامردم   برو بابا میخای شماره کارتتو بده پول بریزم برات بری یه پرس کباب بخری تودلت عقده نداشه گلم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

اره شنیدم عاشق کبابن ولی الان کباب گرون شده 😑خو

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

بس کنید همین الان سر این موضوع دعوا شد تو تایپیک یکی

تاپیک من بود 

بیشعور بودن دیگه عقل نداشتن

بس کنید همین الان سر این موضوع دعوا شد تو تایپیک یکی

والا همینو بگو نمیدونم لورا چرا کباب خوردن براشون اینقدر زیادیه 😂😂😂کل ایران میخورن کل دنیا میخورن کسی جیزی نمیگه ولی رگزی جندتا هی زرت زرت تاپیک میاد من لورم کبابا میخورم افتخارمه و چرت پرت د اخه خجالت داره این حرفای بچگونه چسه

والا فکرنکنم جایی از سرزمین کسی کباب دوس نداشته باشه😅همه دوس دارن ومیخورن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودت خجالت بکش جمع کن باباندیدی بدید گوشتید مگه الان ما چیکار کنیم جرت و پرت محض

.... کردی میای تاپیکمون مگه دعوتت کردیم  برو بدو

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810