2777
2789
عنوان

مادر و پدرم جدا شدن و مادرم وام ازدواجمو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 65 پست
نمیدونم تجربه ای ندارم اما اون خونه الان که نیمه آماده ست چنده و قراره چه شکلی یعنی طی چند سال قسط ب ...

نه اینا اوکیه چون خودمم کار میکنم کنار همسرم میتونم جهیزیه سبک بخرم. فقط نمیدونم چیکار بکنم. یا قراره پول وامو بزاریم بانک وام دوبرابر بده خونه بخریم و قسط وامارو بدیم یا با همین وام ازدواج خونه ای بخریم ک مثلا تحویلش دوسال دیگست و تا اون موقع هم قسط وامو بدیم هم خونه

از رفاه خودت نگذر جهیزیه رفاه زنه جهیزیه ات رو بگیر اینکه مامانت میگه مغازه بزنم حس میکنم کار درستی ...

اره ولی خب میتونه خونه رهن کنه من خودم دوس ندارم ک مستاجر باشیم و دیگه نتونیم خونه بخریم. خونه هم بخریم نصفشو بنام من میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مادرتون رو بیارید مغازه شما یه قسمت خیلی کم از فضای مغازه رو بزارید جنس برای خودش بیاره بفروشه.با پو ...

اتفاقا یه تایمی مادرم فروشندمون بود ولی دیدیم ادامه دار باشه حرمتا شکسته میشه و مغازمون جوری نیست یه قسمتیو بدم بهش.

اره ولی خب میتونه خونه رهن کنه من خودم دوس ندارم ک مستاجر باشیم و دیگه نتونیم خونه بخریم. خونه هم بخ ...

فقط مطمئن شو که به نامت میزنه مادرشوهرت نظرشو برنگردونه 

مواظب باش

وام رو بگیر سپرده بذار. بانک شهر ظرف یه مدت دو ماهه دو برابر مبلغ رو وام میده. ولی قسطش سنگین میشه.

اره بعد با اون پول خونه بگیریم ولی خب از یه طرفم فکر مادرمم. ب مادرمم گفتم ک جهاز ازت نمیخوام پولو برمیدارم خونه بخریم و قسطشم خودمون میدیم ناراحت شده میگه من روش حساب کرده بودم نمیتونم زندگیمو جمع و جور کنم

اره بعد با اون پول خونه بگیریم ولی خب از یه طرفم فکر مادرمم. ب مادرمم گفتم ک جهاز ازت نمیخوام پولو ب ...

نه دیگه. 

مثلا تو سیصد بذاری سیصد هم وام میگیری. 

اون سیصد وام رو میدی مادرت میگی قسطش رو خودش بده. از اونطرف سیصد وام ازدواجت رو هم برمیداری میدی پیش قسط خونه پیش فروش. جهزیه رو هم خودت خرد خرد میخری. میشه همون کاری که خودت میخواستی بکنی. 

مادرت هم مغازه اشو میزنه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
میدونم شرایط براتون سخت میشه ولی من جای شما بودم با توجه به چیزایی که گفتی وامو میدادم به مادرم

اگه همسرمم خواست پول نصف ماشینو بده ب خانوادش چی؟ بگم ک خونه رو ندادن حداقل پول ماشینو نگیرن؟

نه دیگه. مثلا تو سیصد بذاری سیصد هم وام میگیری. اون سیصد وام رو میدی مادرت میگی قسطش رو خودش بده. از ...

اره اینم خوبه. ولی من رو همون دوبرابری ک قراره با گزاشتن پول وام گیرمون بیاد واسه خونه حساب کرده بودم. بازم میترسم شوهرم بگه خب تو دادی ب مادرت منم یه مقدارشو بدم ب خانوادم

اره اینم خوبه. ولی من رو همون دوبرابری ک قراره با گزاشتن پول وام گیرمون بیاد واسه خونه حساب کرده بود ...

اون عروسی هم خب باید بگیره. اگر نمیگیره باید پولش رو بیاره توی زندگی ولی تو فقط جهیزیه به عهده ات بوده که پول وامتو تمام و کمال آوردی. مادرت هم پول وامشو خودش میده.

در کل اینطوری بگو که خونه و عروسی به عهده توعه از من بیشتر باید بذاری وسط دیگه نمیشه به خانواده ات هم بدی.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
2810