2777
2789
عنوان

بیست و پنج ساله ها در چه حالین

203 بازدید | 53 پست

من ک احساس افسردگی میکنم

یک ماهه ازدواج کردم مستقلم

عین این یک ماهه خونه بودم از خونه بیرون نرفتم

تو فکر کار و پول هستم

ولی حقیقتا تفریح دیگه هیچ لذتی بهم نمیده

مادرم میگه چرا بیرون نمیری چرا با دوستات جمع نمیشی

منم گفتم اون زمانیکه ذوقشو داشتم واقعا حالم خوب میشد نذاشتین برم بیرون زندانیم کردین خونه

الان دل و دماغی برام نمونده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۶سالمه قبوله...ی دختر ۶ساله دارم از زندگیمم اصلا راضی نیستم..همشم تقصیر شوهرم باابجیای عنشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

۱۹ابان رفتم ۲۵ حس خوبی نی احساس پیری دارم ولی یکم کاملی نسبت ب مشکلات بی اعتناشدم وصبورتاحدودی دنبال دکترم درب دربرابچه دارشدن خلاصه تنهام 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

نباید تن به زندانی شدن میدادیخودت مقصر و ضعیف بودیولی زندگی ادامه داره از گردش با همسر استفاده کن

گفتنش اسونه ولی زندگی وسط میدون جنگ چه لذتی برا من داره؟

۱۹ابان رفتم ۲۵ حس خوبی نی احساس پیری دارم ولی یکم کاملی نسبت ب مشکلات بی اعتناشدم وصبورتاحدودی دنبال ...

پس فقط برا من نیس این حس

احساس میکنم اون شور و شیطنت قبل رو ندارم

پس فقط برا من نیس این حساحساس میکنم اون شور و شیطنت قبل رو ندارم

منم مث تو توم مث من دل مرده شدم ده روزه بیرون نرفتم شوهرمم ۲۰روز سرکار۱۰روز پیش من بیشتر بخاطر تنهایی هدف نداشتن و بچه نداشتن افسرده شدم شماخداراشکر کن جای من نیسی شورشوق داشته اول جوانیته ها اول پختگی 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

منم مث تو توم مث من دل مرده شدم ده روزه بیرون نرفتم شوهرمم ۲۰روز سرکار۱۰روز پیش من بیشتر بخاطر تنهای ...

نمیدونم درکم میکنی یا نه

همش دارم خودمو سرگرم میکنم ک حالم بهتر بشه

از درون افتضاحپ

2810