مادرم تا الان خرج مارو میداده ولی دیگه نمیتونه بره سرکار ۵۳ سالشه میگه وامتو بده من باهاش مغازه بزنم از درامد مغازه برات جهیزیه بخرم. ولی از این طرفم منو شوهرم جفتمون داریم کار میکنیم ولی شرایط خیلییی سخته میخواستیم واممونو بزاریم باهم از این خونه نیمه آماده ها بخریم و تا موقع تحویل خونه یجوری تسویه کنیم و قسط وامارو خودمون بدیم و خودمونم کم کم وسایل خونه بخریم و میدونم ک اگه الان خونه نخریم دیگه معلوم نیست کی بتونیم. ولی از یه طرفم دلم واسه مادرم میسوزه. بنظرتون الان باید چیکار کنم اولویت کدومه؟ و اینکه ممکنه من واممو بدم به مادرم خب همسرمم بخواد ب خانوادش کمک کنه چون همسرم پراید داشت ک نصفش برای پدر شوهرم بود فروختش برای مغازه ای ک زدیم. البته اینم بگم ک مادرشوهرم از روز اول ک اومد خواستگاری گفت یه خونه داریم اون واسه شما همه جا نشست گفت قراره خونه رو بدم به پسرم و عروسم ولی الان هرموقع مارو میبینه میگه به فکر پول پیش خونه باشین. به شوهرمم میگم مادرت زده زیر حرفش میگه خب خودشون وقتی مستاجرن و یه خونه یجا دیگه دارن چجوری بگم بدن به ما؟ خودشون لازم دارن. منم حرفم اینه خب از اول نمیگفت. حالا اگه شوهرمم خواست از پول وام پول ماشینشونو بده بگم خونه رو ک خودشون گفتن ندادن حداقل دیگه پول ماشینو ازمون نگیرن.. خوبه بنظرتون؟ اینم راهنمایی کنین ک واممو بدم به مادرم یا بزارم خونه بخریم؟ اگه وامو منو همسرم برداریم برای خونه قسطشم خودمون میدیم و کم کم وسایل میخریم خودمون
اولا اولویتت مادرته ک دست تنها بزرگت کرده بنده ی خدا دستاشو میبوسم دوما دیگه جون کار کردن نداره چیز زیادی ازت نخواست اگر میتونه بگیره خودش مغازه بزنه که هیچ اگر نمیتونه شرایطشو نداره وامتو بهش بده سنش بالاست دیگه چطور کار کنه؟ خوبه دیگه جهیزیت هم کم کم میده بعدشم چرا بری خونه مادرشوهرت بشینی اجاره بدی؟ خونه غریبه بشین اجاره هم بده منتی هم سرت نیست هوای مادرتو داشته باش دیدی که مادرشوهرت زد زیر حرفش شوهرتم پشتش دراومد تو هم بگو شرایطمو دیدی مادرم هم دست تنهاست قرار هم نیست قسط وامو تو بدی جهیزیم هم مادرم میخره واممو میخوام بدم مامانم
اون عروسی هم خب باید بگیره. اگر نمیگیره باید پولش رو بیاره توی زندگی ولی تو فقط جهیزیه به عهده ات بو ...
مرسی از راهنماییت. خیلی خوب گفتی. فقط با توجه به تاپیکی ک گزاشتم پول نصف ماشینو بزارم بده بهشون یا نه؟ من خودم میگم نه چون قرار بوده بهمون خونه بدن زدن زیرش حالا دستشون تنگه درست ولی حداقل پول نصف ماشینو نگیرن ازمون. اگه تو عروسی کمک کردن واسه مراسم چطور؟ اون موقع پول ماشینو راضی شم بده بهشون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد کمکش کن انلاین شاپ راه بندازه این روزا اجاره مغازه بالاست راحت از طریق انلاین شاپ میتونی فروش داشته باشی
کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻♀️کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی