2777
2789
عنوان

متأهلا میاید

282 بازدید | 44 پست

میخواستم بدونم شما رسم تون در مورد جهیزیه چیه؟خانواده عروس دادن؟کسی هست که رسم شون این باشه که خونواده داماد جهیزیه بدن؟

چیا با عروس بوده چیا با داماد تو جهیزیه تون

اگه مجردین هم رسم تونو بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تهران

دختر جهیزیه کامل

پسر خونه و بقیه خرجا

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

برا ما ۳تا کالا یخچال و یه تخته فرش و تلویزیون با داماده بقیه همه رو عروس باید ببره الان فکر کنم بر ...

کآلای چهارمی ماشین لباسشوییه لابد؟

اهل کجایید

عه خوبه که من فک میکردم وقتی با عروسه ریز تا درشت با عروسه

برا ما ۳تا کالا یخچال و یه تخته فرش و تلویزیون با داماده بقیه همه رو عروس باید ببره الان فکر کنم بر ...

دیگه چیز خاص و گرونی نمیمونه که نه؟به جز همون ماشین لباسشویی..

بقیش ظرف و دکوری و ایناست دیگه..

یه سرویس چوم در حد تخت و میز ناهارخوری خوری و مبل

کمدم که دیگه سفارش نمیدن 

کآلای چهارمی ماشین لباسشوییه لابد؟اهل کجاییدعه خوبه که من فک میکردم وقتی با عروسه ریز تا درشت با عرو ...

احتمالا .تازگیا ازدواج جدیدی نداشتن اطرافیان .ولی برای خواهرم که ۴سال پیش ازدواج کرد هنوز همون ۳ تیکه با داماد بوده چون داماد خونه هم داشت دیگه خانوادم چیز بیشتری نگفتن بگیره 

مازندران بابل

حالا اگه اومدین و پسر خونه نداشت و میخواست اجازه کنهباز دختر جهاز کامل میده؟

همون خونه اجاره یا رهن کردن هم تو تهران گرونه

در هر صورت تهرانیای اصیل کامل به دخترشون جهاز میدن و یه چیزای کوچیک مثل لوستر و یه دست رختخواب و اینا برعهده داماده

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2810