2777
2789

بچه ها من کنکور دارم 

دقیقا روزای نزدیک pms بلا استثنا اعصابم بهم میریزه حالا دردای فیزیکو بزاریم کنار اصلا کلا روحیم بهم میریزه هورمونا بهم میخوره 

نمیتونممممم بخونم ب ولله نمیتونم بخونم 

اینو چطور به بقیه و مشاور گرامی که مرد هست بفهمونم 😑که از تنبلی یا خنگی نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ساعت مطالعه ت کمی کمتر بشه طبیعیه ولی خیلی نزار بیاد پایین درمورد مشاورت هم اگه باهاش راحت نیستی یه مشاور خانم پیدا کن

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

ادا و اطوار نسل جدید

یه شاگرد داشتم هر ماه یک هفته غایب بود

مامانش رو خواستم گفتم یعنی دختر شما تنها خانوم کره زمین هست میگه شما درک نداری

چه ادایی هست نسل جدید با پریودی مثل بیماری برخورد میکنن میخوان یه هفته قبل تا یه یه هفته بعدش استراحت مطلق باشن و در یک خلاء زندگی کنن هیچ جنبنده ای نباشه چون اعصاب ندارن

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
ادا و اطوار نسل جدیدیه شاگرد داشتم هر ماه یک هفته غایب بودمامانش رو خواستم گفتم یعنی دختر شما تنها خ ...

عزیزم تاپیک جدیدم میتونید کمک کنید

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

ادا و اطوار نسل جدیدیه شاگرد داشتم هر ماه یک هفته غایب بودمامانش رو خواستم گفتم یعنی دختر شما تنها خ ...

میدونید درسته ولی خب جامعه جدید هم متفاوته 

از غذا و خوراک گرفته تا سطح زندگی و حتی سبک زندگی

هروقت شرایط مثل قدیم بود از همه نظر میشه مقایسه کرد و گفت ادا اطوار!

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

منم یک هفته قبل پریودی که دور از جون شما سگ سگ میشم هفت روزی ام که پریودم بلا استثنا هروز گریه ام می ...

وای قربون دهنت 

بعد فکر کن با این وضعیت دونفر یکی از اعضای قربونش برم خانواده یکی مشاور بالاسرم بخون بخون بخووون 

خببب بابا دارم میخونمممم الان نمیتونم فقططط 

ساعت مطالعه ت کمی کمتر بشه طبیعیه ولی خیلی نزار بیاد پایین درمورد مشاورت هم اگه باهاش راحت نیستی یه ...

دیروز که کلا هیچی نخوندم

امروزم تا نیمه روز 

دیگ فردا باید خودمو جمع کنم

2810