2777
2789
عنوان

حاملگی گربه

188 بازدید | 47 پست

دخترم یه گربه  رو غذا میداد  . همش در خونه بود . میاد تو حیاط میچرخه 

براش تشک درست کرده  دخترم 

العان شکمش بزرگ شده . خیلیییی میخابه صبح ساعت ۱۰ شب بود خوابید تا ۹ صبح 

۱۱ صبح تا العان  دوباره خوابه 

حامله هست؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

به احتمال زیاد آره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا گربه چیه بزن بره بیرون دخترتون مریض میکنه

😕😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805
ای خدا گربه چیه بزن بره بیرون دخترتون مریض میکنه

نه بهش غذا میده دخترم عاشقشه  اونم اهلی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
آره اگه شکمش بزرگ بارداره

😳وای خدا 🤣

احتمالش هستچه قد خوب که براش جا و مکان درست کردی و غذا میدیخیرشو میبینی

❤️❤️

گربه بچه رو مریض میکنه نزار بازی کنه

دخترم بزرگه ۱۵ سالشه بهش گفتم دست نزن 

دست میزنه میشوره 

فقط اگه بجه بیاره مسئولیت داره

ای جان 😍😂

اره گربه بارداره 

مراقبش باش خیر ببینی 

گربه ای که باردار باشه حداقل ۶قلو باردار میشی بدنش ضعیف میشه و زیاد می‌خوابه زیادم نمیتونه اینور اونور بره پرتش نکنی بیرون گناه داره 

بهش غذا بده ممنون🥰

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
گربه ها فصل تولید مثل مشخصی ندارن؟

نمیدونم ولی این فصل فکر کنم زیاد بچه میارن چون میرم بیرون همه شونو باردار یا با بچه کوچیک میبینم 🤣🤣

2810