2777
2789

دیروز قرار بود منو ببره بازار صب بیدارش کردم بزور ساعت ۱۱ بیدار شد حوله برداشت بره دوش بگیره !بعدشم ک رفتیم تا رسیدیم ی النگو خریدم بعدش قرار شد برم لباس بکیرم مغازه بستن برگشتیم گف فردا صب بیدارم کن زود میایم امروز بیدارش کردم باز بزور ۱۱ پاشد( شب کاره) گف وای یادم رف امروز قرار برم بانک اخرین مهلتمه! گفتمش خب تو چرا گفتی میریم ار صب ک بچه رو فرستادم مدرسه منتظر موندن رفتم اماده شدم ، بهم میگه خب چ اشکالی داره تو همیشه بیداری! تازه یادم افتاد! اعصابم داغون شد هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم گف باشه پاشو بریم تا کاراشو کرد رسیدیم مغازه ها بستن! دوباره بیرون هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم  جوابمو میداد دعوا شد گف خفه شو وگرنه میزنم تو گوشت! منم دیگه بغضم ترکید برگشتیم خونه فقط هم فردا میتونم برم چون بعدش تعطیله و بچم خونس( بازار ببرم اذیت میکنه) لطفا نگید تنها برو بازار دوره منم باردارم نمیتونم ، حالا هم قهریم خیلی هم حالم بده😔سالی یبارم منو میبره بیرون اینطوری زجرم میده، بعدش بجای معذرت خاهی ازم راب*طه خاست پسش زدم وحشی شد ظهر پیام دادم بش ک خرید خونه انجام بده سرم داد زد کارت خالیه بعدشم قط کرد زنگ زدم جواب نداد.

درسته منم بی ادبی کردم اما واقعا خستم از بدقولیاش هرسال شب عید منو میبره خرید عید هول هولکی باهم قهریم چند روزه این تاپیک مال چند روز پیشه کپی کردم حالم بده بغیر ازون کسیو ندارم خیلی تنها میشم موقع قهر😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رابطه جنسی خط قرمز مرداست. قبل رابطه که هیچی نمیفهمه ازش اعتراف و معذرت خواهی به راحتی میتونی بگیری. ...

النگوی دیگه کجا بود همینو با هزار بدبختی ۵ ماه منتظر موندم تا خرید هی امروز فردا

2810