دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اولویت بندی بلد نیستی من شوهرم شب کار که میشه اولویت اولم اینه که حداقل ۶ساعت کامل بخوابه تو اون ۶ ساعت خواسته ای ازش ندارم چون میدونم فکرش مشوش میشه وخوابش بهم میریزه بعدم بداخلاقی ها و غرغر هاشو خودم باید تحمل کنم
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
تا اخر عمرش شبکارهاز ساعت ۳ شب تا ۹ یا ۱۰ صب سیر نمیشه واقعا؟ ظهرا هم میخابه دو سه ساعت
هرشب ..سخته اینطوری
پس باید خودت ماشین برداری بگیری دستت
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ولی دلم میخاد با اون برم خرید دست همو بگیریم قدم بزنیم😔
در هر حال باید یه جاهایی کوتاه بیای اگه دوست نداری دعوا بشه وقهر کنید الانم انقد نپرس من برم عذرخواهی یا اون
برو تو بغلش بگیر بخواب چرا انقد خودتو عذاب میدی اون الان فکر میکنه ازش متنفری که درخواست رابطه رو رد کردی برو سرتو بذار رو بالشش بیخیال دعوا و هرچی که گذشته