2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست
پسرا درباره روابطشون که حرف نمیزنن با هم که یاد بگیرناز دخترا خیلی مغزشون عقب ترهبعدم فقط این نیسیه ...

اتفاقا میگن ، فقط جزئیاتشو نمیگن 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از کجا میفهمی طرف قبلا رابطه داشته یا نه منظورم اینه زیاد سخت نگیر ممکنه یکی دروغ بگه ذهنیتت رو عوض کن نظر منه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه خواهر اتفاقا از نظر من نماز توقع ادمو میبره بالا طرف دیگه کار اشتباه هم بکنه توقع داره خدا فرمالی ...

مشتی تو عکس روی کاربریمو نمیبنی پسرم من حالا این به کنار کلا از ادمای مذهبی خوشم نمیاد چنگی به دل نمیزنن

#Lord

دیدم که وجود دارنولی خب یه سریاشون سگم بهشون پا نمیدهیه سریاشونم مسائل خاص خودشونو دارن که حالا مطرح ...

درسته نمی فهمم چرا یک عده با صراحت میگن اصلا پسر پاک پیدا نمیشه اصلا پسری پیدا نمیشه بالای بیست سال باشه و رابطه جنسی نداشته باشه ! و میگن اگه یک پسر ۲۵ ساله رابطه نداشته باشه یعنی بیماره!

Tunnel Vision

نه واقعا هستند دخترایی که با بی پولی می‌سازند که کم یابند ولی چه بسا اکثر دخترا مرد بی پول رو رد میک ...

والا اینجور ادمی الان خیلی کمه اصن نیست فکر نمیکنمم پیدا بشه

#Lord

رابطه معمولی یا فراتر مثلا

خب ببین منظورتو من الان کاملا نمیفهمم شما الان میگی اینا وارد شدن یعنی منظورت اینه اصن تا به حال رل زدن یا نه یا منظورت اینه طرف رل زده ولی رابطه داشتن یا نه

#Lord

تو رو معرفی کردم و همه شناختن زیر و رو و حسابی

مشخصه !! 

تو دهن خودت رو باز کردی و هر چی دلت میخواد داری به زبونت میاری ، بدون اینکه ذره ای خجالت بکشی یا ذره ای در موردش فکر کنی. 

اونوقت من رو معرفی کردی؟!!!!!! 🤔

عجب. 

همینطور به برون ریزی عقده ها و حقارت های درونیت ادامه بده ... 

ولی من عصبانی نمیشم. ☺️😁😂

همه لفظن اینجا من خودم دیدم مادرمم میگه پول نداشته باشی هیچ دختری نمیخادت اینام الان تحت تاثیر جو هس ...

پس این خانواده های فقیر از کجا میاد برادر ؟ اگه اینجوری بود فقر سال ها پیش ریشه‌کن میشد 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

2810