2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 545 پست
انگار اون خانم هم حرکت رو بدجور درآورده کاملا از دیشب فهمیدم شخصیت حسودی داری و کلی عقده و کمبود تو ...

چقدر خنگی 

چقدر برات توضیح دادم ، خسته شدم. 

اون تاپیک جزو پر بازدیدهاست

مربوط به مهمان پررو (یه همچین چیزی) 

متوهم خودشیفته تو چی داری که بهت حسادت کنیم؟؟؟

چقدر دنیات کوچیکه و چقدر تازه به دوران رسیده ای که فکر میکنی ما داریم بهت حسادت میکنیم. ☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایجانم بخدا بغضی شدم🥺🥺خداروشکر امثال شماها هستنباشه سعی میکنم برم سمت معنوییتاین کامنتو دوسدارم به ...

خواهش میکنم خواهر تا خدا هست خوبی و پاکی هم هست وقتی که خدا از میونمون رفت(یعنی بردیمش از زندگیامون)دیگه اون موقع میتونی بگی کسی پاک نیست 

🧔اقا هستم
چقد سخت میگیری من باشوهرم ازدواج کردم قبلش گذشتش گفت خودمم پاک بودم دوسداشتم ازدواح کردیم بمنچه گذش ...

بعضیا دوست دارن مثل خودشون پسر هم پاک باشه طبیعی هم هست درستشم همینه کلا

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

چقدر خنگی چقدر برات توضیح دادم ، خسته شدم. اون تاپیک جزو پر بازدیدهاستمربوط به مهمان پررو (یه همچین ...

از اونجایی که بدشانسی همه تو این تاپیک فهمیدن تو حسودی یه دوست دیگه هم بهت گفت 

آدم وقتی رو یه چیزی زوم میکنه یعنی روش ضعف داره تو هم رو آدمای موفق ضعف داری و بدبختی 

بنظرم شوت نیست

هست

پسر زیاد ببینی متوجه میشی

چون پسر مثبت وقتی تو قهر میکنی با یه باکس گل نمیاد نازتو بکشه،بلد نیس چی کار کنه که تو دلت رابطه بخواد،بلد نیس دلبری کنه ازت،خودت خسته میشی

پسر باید سر و گوشش بجنبه ولی واسه دختر مورد علاقه اش

این پسر اسکولا هیچییی بلد نیستن،حیف میشی

البته باکره رل دار خیلی آپشن خوبیه ها،ولی خب با چیزی که میگی اونا هم پسندت نخواهند بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
انگار اون خانم هم حرکت رو بدجور درآورده کاملا از دیشب فهمیدم شخصیت حسودی داری و کلی عقده و کمبود تو ...

راستی اون خانم صرفا یه لیسانس روانشناسی از یه دانشگاه سطح پایین داشت ( طبق گفته های خودش ) 

ولی پر ادعا مثل خودت 

نمیدونستم معیارهای موفقیت تا این اندازه تنزل پیدا کرده !!! 😁😁😁

نه اتفاقا اصلا اینطور نیست اسی گفت من توقع ندارم خونه و اینا داشته باشه فقط ادم خوبی باشه

همه لفظن اینجا من خودم دیدم مادرمم میگه پول نداشته باشی هیچ دختری نمیخادت اینام الان تحت تاثیر جو هستن 

#Lord

نیست اصلا الان پیام میدن جمله دومشون مشکل اسی هست

چرا پسرا دنبال دختر پاکن؟ چرا دوسدارن دختره افتاب مهتاب ندیده باشه؟

چرا زنا اینقد عزت نفستون پایینه ک میگین مشکل از منه؟ من توقع بالایی ندارم واقعا....

نیست اصلا الان پیام میدن جمله دومشون مشکل اسی هست

دیدم که وجود دارن

ولی خب یه سریاشون سگم بهشون پا نمیده

یه سریاشونم مسائل خاص خودشونو دارن که حالا مطرح کردنش در حوصله جمع نیست

ولی وجود دارن

چیز نایابی نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چقد سخت میگیری من باشوهرم ازدواج کردم قبلش گذشتش گفت خودمم پاک بودم دوسداشتم ازدواح کردیم بمنچه گذش ...

اگه از گذشته ش کلی بیماری اورده باشه چی؟

چیه این افکاره به اصطلاح روشن فکری مثلا باب کردین که گذشته مهم نیست؟

طرف مریض باشه و مشخص نشه تو ازمایش بعد خانومش بگیره و درگیر بشه چی؟

مگه کمن خانومایی که همینجا همینطوری مریض شدن و دنبال دکتر و دوا و درمانن؟؟

2810