2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست
همه لفظن اینجا من خودم دیدم مادرمم میگه پول نداشته باشی هیچ دختری نمیخادت اینام الان تحت تاثیر جو هس ...

چه ربطی داره 

اینهمه دختر نظرات متفاوته 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اونجایی که بدشانسی همه تو این تاپیک فهمیدن تو حسودی یه دوست دیگه هم بهت گفت آدم وقتی رو یه چیزی ز ...

متأسفانه آی کیوت خیلی پایینه و اصلا نمیتونی متوجه بشی. 

هر طور دوست داری فکر کن در مورد من. ☺️

کسی که تا این اندازه حقیره و حقارت و کمبود درونی داره ، معیارهای اندازه گیریش هم همونقدر حقیرانه هستش. 

پس انتظار بیشتر از این ازت نداریم. ☺️☺️☺️

متأسفانه آی کیوت خیلی پایینه و اصلا نمیتونی متوجه بشی. هر طور دوست داری فکر کن در مورد من. ☺️کسی که ...

دائما داری چرت و پرتای قبلیت رو تکرار میکنی تو و اسی که دیگه کم آورد کلا خیلی شوت هستین و حتی یه جمله بندی جدید هم بلد نیستین البته تقصیری هم نداری چون سطح پایینی

داداش چه ربطی به معنویت داره من الان شوهر عمم مذهبی بود یه امت ازش حساب میبردن بعدن فهمیدیم به عمم خ ...

معنویت رو چطور شما میسنجی؟

الان من یک رکعت خم نماز نمیخونم!

ولی هیچوقت بخودم اجازه نمیدم حق کسی رو بخورم

زنی رو که باهاش ازدواج کردم هدیه خدا میدونم ،چطور میتونم مثلا خیانت کنم 

مشکل ما ایرانی ها همینه که معیار معنویت و انسانیت رو توی نماز و روزه میبینیم

🧔اقا هستم
داداش چه ربطی به معنویت داره من الان شوهر عمم مذهبی بود یه امت ازش حساب میبردن بعدن فهمیدیم به عمم خ ...

اینجور ادما مذهبی نما ان

چون کسی که واقعا مذهبی باشه و خدا پیغمبر سرش بشه نه بخاطره مردم بخاطره خدا خیلی کارا رو انجام نمیده

هم دانشگاه هم تحصیل هم موقعیت همش برات عقدا اس و آرزو🤣🤣🤣

😂😂😂

خیلی حقیری

آره بابا

ایران که پر از دانشگاه های مختلف از جمله آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی و... هستش ، فقط تو یدونه تحصیل کرده هستی !!! 🥹

دائما داری چرت و پرتای قبلیت رو تکرار میکنی تو و اسی که دیگه کم آورد کلا خیلی شوت هستین و حتی یه جمل ...

حقارت و عقده های درونیت چقدر دارن آزارت میدن. ☺️

ادامه بده تا تخلیه بشی ... 

معنویت رو چطور شما میسنجی؟الان من یک رکعت خم نماز نمیخونم!ولی هیچوقت بخودم اجازه نمیدم حق کسی رو بخو ...

منم دارم همینو میگم دخترای ایرانی فکر میکنن باید برن سمت قشر خاص 

#Lord

2810