2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3939 بازدید | 479 پست
من بهت توهین کردم؟؟ حرف زشتی زدم؟؟ صرفا گفتم که خیلی ادعا داری و خودشیفته هستی. ولی تو در کمال بی اد ...

کسی که مثل قاشق نشسته خودش رو میندازه وسط نهایت بی ادبیههههه!!!!!اینا چیزایی هست که باید تو خانوادت یاد گرفته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاقلان دانند و شما جزو افراد عاقل محسوب نمیشی

خیلی ساده دارم میگم ، نمیدونم چرا متوجه نمیشی؟؟

تو تشخیص دهنده این موضوع نیستی. 

تو فقط ادعا داری و خودت رو خیلی قبول داری. 

همین. 

خیلی ساده دارم میگم ، نمیدونم چرا متوجه نمیشی؟؟تو تشخیص دهنده این موضوع نیستی. تو فقط ادعا داری و خو ...

این که نظر تو در مورد من چیه میدونستی برام هیچ اهمیتی نداره؟؟؟؟حالا هم برو نون و ربت رو بخور فرزندم 

2805
کسی که مثل قاشق نشسته خودش رو میندازه وسط نهایت بی ادبیههههه!!!!!اینا چیزایی هست که باید تو خانوادت ...

خب دیگه باید بهت بگم وارد بحث خانواده نشو و بیشعوری خودت رو بیشتر از این نشون نده. 

چون اونوقت منم مثل خودت باهات رفتار میکنم. ☺️

در ضمن به این کار میگن گفت و گو در مورد نظرات که کاملا تو سایت آزاده و حالا تو اینقدر برات سنگین تموم شده ، دلیل نمیشه دهنت رو باز کنی و هر چی دوست داری بگی.

این که نظر تو در مورد من چیه میدونستی برام هیچ اهمیتی نداره؟؟؟؟حالا هم برو نون و ربت رو بخور فرزندم

چه ربطی داشت به نون و رب ؟؟ 

چقدر ترحم برانگیزی. 

خب نظر تو هم برای ما مهم نیست. 😂

خب دیگه باید بهت بگم وارد بحث خانواده نشو و بیشعوری خودت رو بیشتر از این نشون نده. چون اونوقت منم مث ...

متاسفانه باید خدمتت عرض کنم شما فاقد شعور هستی و نیاز هست بیشتر در کنار آدم های باشعور قرار بگیری تا تغییری حاصل بشه هرچند اون دوره حساس دیگه رد شده

چه ربطی داشت به نون و رب ؟؟ چقدر ترحم برانگیزی. خب نظر تو هم برای ما مهم نیست. 😂

ربطش رو تو نمیفهمی چون سطح درکت پایینه و اینو هرکسی که نظراتت رو بخونه متوجه میشه 

خدانگهدار

متاسفانه باید خدمتت عرض کنم شما فاقد شعور هستی و نیاز هست بیشتر در کنار آدم های باشعور قرار بگیری تا ...

بیشعور کسیه که به خودش اجازه میده به راحتی به دیگران توهین کنه. 

بیشعور کسیه که حتی به مشاورهای دیگه میگه فاقد سواد تجربه کافی هستن ، در حالی که حتی نمیدونه چه افرادی هستن. 

بیشعور کسیه که فکر میکنه حرف هاش کاملا درسته و کسی بهش انتقاد میکنه ، اینطوری بهم میریزه که به خودش اجازه میده راحت توهین کنه. 

و... 

پس بیشعور توئی. ☺️

بیشعور کسیه که به خودش اجازه میده به راحتی به دیگران توهین کنه. بیشعور کسیه که حتی به مشاورهای دیگه ...

ای کاش نی نی سایت دکمه بلاک داشت و میشد آدمای بی لول و سطح پایین رو بلاک کرد اون دوستمون درست گفت مثل چسب هستی و واقعا اگر با جنس مخالفت هم انقدر پیگیر رفتار میکنی حال بهم زن هستی به شددددت 

دیگه جوابت رو نمیدم چون شخصیتم در حد تو میاد پایین و این در شان من نیست 

گویا تو نی نی سایت با همه بحث میکنی و همه هم از شعور نداشتت تاسف میخورن 

ربطش رو تو نمیفهمی چون سطح درکت پایینه و اینو هرکسی که نظراتت رو بخونه متوجه میشه خدانگهدار

حالا خوبه سمت و مقامی نداری و صرفا تو یک رشته متوسط که معلوم نیست کدوم دانشگاه بوده درس خوندی و اینطوری ادعا و نگاه از بالا به پایین داری ، اگر کسی بودی چی میشد! 

2810